21inde olduk ama 36 saat sonra ilişki oldu.hemen tutsa bile daha 9gun falan olmuş oluyor şimdiye cikar miydi bilmiyorum.Benim merak ettiğim iğnenin etkisi devam ediyor mudur yoksa gecmis midir.bugün dayanamadım yine test yaptım ilk baş bişey yoktu ama biraz bekledikten sonra yine hayali bir çizgi var dikkatli bakınca belli oluyor.iğneden midir ki acabaAyy kuzu 20 sinde iğne olduk yaaa 2-3 hafta sonra çıkmasıı lazımdı. Dimiii
Bende de hiç belirti yok.Geçen yaptığım testte baksana hayali bir çizgi var ama iğneden olabilirKuzum ben 20 aralık çarşamba 09.10 da oldum iğnemi 14. Gün perşembe 21.00 da tam 36. Saat ilişkim oldu. İğne etkisi 10 gün sürermiş. Benim adet olacak gibi karnım ağrıyor. Göğüslerimde hiçbir belirti yok. Önceki aylar hep ağrırdı şimdi alt karında dolgunluk ağrı var
Senin yaptığın test nasıldı koyumu boyle miÇokkk çokkk silikkk bazı yerler diyor ki iğne etkisi 12 gün sürer bazı doktorlar ise 5 günden sonra geçer etki bilemedim bende ya
Ben hiç test yapmadım kuzum. Günümün geçmesni bekliyorum. Bugün belim çok ağrıdı çok korktum regl mi olucam diye. Karın ve bel ağrım var göğüs hassasiyeti sıfırrr hiç ağrı yokSenin yaptığın test nasıldı koyumu boyle mi
Bende günümü beklicem artık :)Ben hiç test yapmadım kuzum. Günümün geçmesni bekliyorum. Bugün belim çok ağrıdı çok korktum regl mi olucam diye. Karın ve bel ağrım var göğüs hassasiyeti sıfırrr hiç ağrı yok
Bekle kuzum tahmini ne zamannn?? Benim görünenn 7 ocak inşallah olmam tabi deeeBende günümü beklicem artık :)
TAtlım naptınn???Benim de iğnenin 7. Günü ama çok fazla hamilelik belirtim var ama bunlar tamamen iğnedeki hcg den kaynaklanıyor zaten testler de yalancı pozitif çıkıyor 14. Gün anlıycaz gerçeği
Canım dün sabah bi test yaptım çok hayali bi çizgi çıktı ama gerçek mi halisinasyon mu emin değilim yarını bekliycem bugün 14. Günüm normalde yarın adet olmam lazım geçen ay 15. Gün geldi bekliyorum :)TAtlım naptınn???
Ben geçen ay ayın 4unde oldum ay 31cektigi için en erken ayın 5inde olmam lazım.çünkü en erken 30gunde bir olurum adet.ama 3gun 1hafta geciktigide olabiliyor o yüzden hiç tam net gün belli değil :)Bekle kuzum tahmini ne zamannn?? Benim görünenn 7 ocak inşallah olmam tabi deee
Aynı durumdayız canım bakalım ne olcak :)Canım dün sabah bi test yaptım çok hayali bi çizgi çıktı ama gerçek mi halisinasyon mu emin değilim yarını bekliycem bugün 14. Günüm normalde yarın adet olmam lazım geçen ay 15. Gün geldi bekliyorum :)
İnşallah gelmiştir bebeklerimiz :)Aynı durumdayız canım bakalım ne olcak :)
İğne vurulduysan bu döngü bozuluyor iğnenin 15. Günü oluyorsun canım bende normalde ayın 11 i gibi oluyorum ama bu ay klomen kullandım yumurtalarım erken büyüdü çatlatma iğnesi normal yumurtlama günümden bir hafta önce oldu zaten iğnenin 15. Günü adet oluyorum iğnede 2. Klomende ilk ayımBen 7 aralıkta oldum 31 günde oluyorum
Son 3 adet tarihim şöyle
6 eylül
7 ekim
5 kasım
7 aralıkkk
Bu ay umarım olmam:)
İnşallah gelmiştir bebeklerimiz :)
İnşallah canım ya Allah hepimizin yüzünü güldürür bu ay inşallah :) bu arada siz nezamandir istiyorsunuz da olmadiAyyinşallahhhh müthiş üçlü olduk buradaaa :))) hep birlikte sevinirizzz inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?