%8 artar demek istemiştir bence yoksa çok saçma dediğiBen de aynı durumdayımm:))
11-15 aralık arası günde 1 tane içtim 20 aralıkta iğnemi oldum saat 09.00 21 aralık saat 21.00 ilk ilişkiyi yaşadık üstelik hiçbir problemim olmamasına rağmen klomen yuttum. Yumurta takibi için.2 tane yumurtam olmuştu 18 mm. İğnemi ben adetin 14. Günü oldum. Bende beklemedeyim. Ama zaten normAlde şansımız yüzde 15 takip ile nasıl daha düşük ihtimal olur bana mantıklı gelmedi kuzum.
Aynen kuzum bende senin gibi düşünmekteyim :)) teşekkürlerr cevabın çok kıymetliydii%8 artar demek istemiştir bence yoksa çok saçma dediği
İnşallah dediğiniz gibidir ama ben %8tutma ihtimali diye anladım.Ben 21inde iğne oldum dediği gibi 36 saat sonra ilişki oldu.ama hiç hamilelik belirtin yok daha çok mu erken acabaAynen kuzum bende senin gibi düşünmekteyim :)) teşekkürlerr cevabın çok kıymetliydii
Bizim seninle aynı bakalım ikimiz içinde sonuç ne olcak :)Ben de aynı durumdayımm:))
11-15 aralık arası günde 1 tane içtim 20 aralıkta iğnemi oldum saat 09.00 21 aralık saat 21.00 ilk ilişkiyi yaşadık üstelik hiçbir problemim olmamasına rağmen klomen yuttum. Yumurta takibi için.2 tane yumurtam olmuştu 18 mm. İğnemi ben adetin 14. Günü oldum. Bende beklemedeyim. Ama zaten normAlde şansımız yüzde 15 takip ile nasıl daha düşük ihtimal olur bana mantıklı gelmedi kuzum.
Bende de hiç bir belirti yok o yüzden bu ay da olmadı diye düşünüyorum.internette bakıyorum kasik ağrısı akintida artış falan diyor.su ama bende hiçbirşey yok.sende ne gibi belirti varBenim de iğnenin 7. Günü ama çok fazla hamilelik belirtim var ama bunlar tamamen iğnedeki hcg den kaynaklanıyor zaten testler de yalancı pozitif çıkıyor 14. Gün anlıycaz gerçeği
Aşırı uyku hali sık idrara çıkma kasık ağrısı yeme isteği vs. Ama bunlar yalancı belirtiler canım 5 gün sonra iğnenin etkisi geçince hiç bişi kalmıycak az önce test yaptım pozitif hala hcg var kanımdaBende de hiç bir belirti yok o yüzden bu ay da olmadı diye düşünüyorum.internette bakıyorum kasik ağrısı akintida artış falan diyor.su ama bende hiçbirşey yok.sende ne gibi belirti var
Bu belirtiler bende de var canım.ama igneden öncede sık idrara çıkıyordum o yüzden onu belirti saymıyorum.çalıştığım içinde yorgunluk oluyor.Ben kasik ağrısı ne bileyim vajinal akintida artış bekliyorum ama hiç yok.Bu hcg etkisi ne zaman geçer acep :)Aşırı uyku hali sık idrara çıkma kasık ağrısı yeme isteği vs. Ama bunlar yalancı belirtiler canım 5 gün sonra iğnenin etkisi geçince hiç bişi kalmıycak az önce test yaptım pozitif hala hcg var kanımda
12. Gün geçiyor deniliyor ben arada test yapıyorum anlamak için 7. Gün silik pozitifBu belirtiler bende de var canım.ama igneden öncede sık idrara çıkıyordum o yüzden onu belirti saymıyorum.çalıştığım içinde yorgunluk oluyor.Ben kasik ağrısı ne bileyim vajinal akintida artış bekliyorum ama hiç yok.Bu hcg etkisi ne zaman geçer acep :)
Benimde hiçbir belirtim yok. Testii ne zamann yapacağızz??Bende de hiç bir belirti yok o yüzden bu ay da olmadı diye düşünüyorum.internette bakıyorum kasik ağrısı akintida artış falan diyor.su ama bende hiçbirşey yok.sende ne gibi belirti var
Ben adet günümü bekliyecem.yalancı pozitif çıkmasından korkuyorumBenimde hiçbir belirtim yok. Testii ne zamann yapacağızz??
Aynennn o yüzden adet günümüz geçsin senin ne zaman?? Benim en geç 7 Aralık gibi hesapladım.Ben adet günümü bekliyecem.yalancı pozitif çıkmasından korkuyorum
Aynen canım benimde en erken 4 üç gün falan gecikebilir en fzla bir hafta gecerAynennn o yüzden adet günümüz geçsin senin ne zaman?? Benim en geç 7 Aralık gibi hesapladım.
Sözde test yapmayacaktim dayanamayip bu saatte test yaptım. :)Aynennn o yüzden adet günümüz geçsin senin ne zaman?? Benim en geç 7 Aralık gibi hesapladım.
Ayyy sonuçç nee şimdii gördümmSözde test yapmayacaktim dayanamayip bu saatte test yaptım. :)
Herzamanki gibi negatif.ama çok hayali bir çizgi vardı.ne olur bilmiyorum bat i beklmek lazımAyyy sonuçç nee şimdii gördümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?