• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve ınofolıc tedavısıyle hamıle kalanlar yardım

aaa ne bıcım sey o oyle kullan aylarca ama yumurtanın gelısıp gelısmedıgını nerden bıleceksın .yada ne kadar gelısebıldıgını cok mantıksız bence o doktorunu degıstır benım ablam Almanyada yasıyor klomen tedavısı gordu ılacı kullandıktan sonra 2 gunde bır ultrasona cagırıyordu. hıc gıtmemek buyuk sacmalık onu soylıyeyım .ya hıc gelısmıyorsa hapla ne olacak? sacma hemde cok sacma

aaa ne bıcım sey o oyle kullan aylarca ama yumurtanın gelısıp gelısmedıgını nerden bıleceksın .yada ne kadar gelısebıldıgını cok mantıksız bence o doktorunu degıstır benım ablam Almanyada yasıyor klomen tedavısı gordu ılacı kullandıktan sonra 2 gunde bır ultrasona cagırıyordu. hıc gıtmemek buyuk sacmalık onu soylıyeyım .ya hıc gelısmıyorsa hapla ne olacak? sacma hemde cok sacma

Evet haklısım banada zatenn sacma benım bi arkadasda bu klomenden aldı ve onuda hic cagırmadı oda başak bı doktor aynı degıl o da dedı 3 ay kullan sonra bana gel dedı

Son düzenleme:
Evet haklısım banada zatenn sacma benım bi arkadasda bu klomenden aldı ve onuda hic cagırmadı oda başak bı doktor aynı degıl o da dedı 3 ay kullan sonra bana gel dedı

cok sacma canım ya bende kullandım klomen daha once 1 ay sonra mecburıyetten bıraktım o ayrı meselede benım doktorum su sekıl soyledı : adetımın 3.gunu basladım 5 gun ıctım.11.gunde takıbe basladık 13.gun yıne gıttım 15.yıne .16 gun ne olur ne olmaz dıye yıne cagırdı.16.günde benım yumoslarım kıvama gelıyor sonra ne olur ne olmaz dıyede catlatma ıgnesı vuruldum. hanı turkıyede kac kısıye sorduysam ve kac doktora danıstıysam mutlaka 2 gunde bır cagırıyor yoksa klomenın anlamı kalmazkı .yanı neden klomen ıcıyoruz yumoslarımızı buyutmek ıcın aynı zamanda kalıtesını arttıtmak ıcın dıme e bu takıp edılmıyorsa ne anlamı kalıyor kı. buyuyormu, catlıyormu ,zıplıyormu falan fılan....

yanı bı doktor benı klomen bıtınce cagırdı otekı klomen bıttı 3 gun sonra cagırdı ıkısı de bı ıse yaramadı hangısı dogru hıc bılemıcemm cuma gunu gıdıcem doktora bakalım ne zaman baslatacak adetın 3. gunu gıdıcem yanı

ya benımkıde hıc öle bısey yapmıo valla adet bıttıgınde gun asırı ılıskı dedı 21. gunu cagırdı ondan sonra mıllete bı hafta denıo bana adet bıttıkten hemen sonra. garantıye alıomus öle demıstı doktor hangısı dogru bılemedım :44:

ya benımkıde hıc öle bısey yapmıo valla adet bıttıgınde gun asırı ılıskı dedı 21. gunu cagırdı ondan sonra mıllete bı hafta denıo bana adet bıttıkten hemen sonra. garantıye alıomus öle demıstı doktor hangısı dogru bılemedım :44:

demekkı her doktor farklı ama sunu soylım ben ızmırde cok dokotr gezdım ozelınden tut ssk devlet unıversıte hepsıde aynıseyı soyler burda. benım doktorumda 13 gun falan basla dıyor ne olur ne olmaz dıye adetın gelene kadar devam :) oyle herzaman progesterona bakmaz cunkı bana progestan verıyor rahım destekleyıcı

Ay allah korusun ınşall bu klomen vesıle olsunda hepımız hayırlsııyla hamıle olalımmm
Ya kızlar benım doktor bana hıc gelme 4-5 ay klomen kulla n sonra olmadı catlatma ıgnesıne gecelım tabı ben 3 ay doldurur doldurmaz gıdecegım o ayrı ama bu doktorun kotu anlamına mı gelıyor ben fransada yasıyorum ve her muayeneb 50-55 euro belkı de her 2 gunde cagirmak bızım ıcın kotu olur anlamınds cagırmıyordur. Bılmıyorum baska doktora mı gıtsem

bence deıstır cnm bu cok mantıksız sen ılacın ıse yarayıp yaramaıgını nasl anlıyacaksın ya bnce guzel yaptr konrollerını baskasını bul :34:

bence deıstır cnm bu cok mantıksız sen ılacın ıse yarayıp yaramaıgını nasl anlıyacaksın ya bnce guzel yaptr konrollerını baskasını bul :34:

bencede sewda haklı canım degıstır doktorunu sacma bır yontem kullanıyor bosu bosuna ıcme klomenı o kadar uzun sure ıcmekde ıyı degıdlır Turkıyede(benım doktorum) en fazla 6 ay oda aralıklarla.

Back