Klomen ve folica kullaniyorum

Nurabdullahpolat

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
233
106
32
Kizlar mrb 2 senenin sonunda bebis icin ilk defa tedaviye basladik hic bir sorunum yok cok sukur esimede pazaretsi bakilcak doktor yumurtalarimi gordu banada gosterdi ama boyutlarini bilmiyorum klomene ve folicaya baslatti pazartesi klomen bitiyor sanirim yumurtlama takibi yapilcak sorum su bundan sonraki asamalar nedir bide klomen ilk aydan hamilelik yaparmi?

Kizlar mrb 2 senenin sonunda bebis icin ilk defa tedaviye basladik hic bir sorunum yok cok sukur esimede pazaretsi bakilcak doktor yumurtalarimi gordu banada gosterdi ama boyutlarini bilmiyorum klomene ve folicaya baslatti pazartesi klomen bitiyor sanirim yumurtlama takibi yapilcak sorum su bundan sonraki asamalar nedir bide klomen ilk aydan hamilelik yaparmi?
Canım bende şuan folica kullanıyorum bana da doktor bi sorun yok yunurtan var demişti işe yaradımı folica hamile kaldın mı ?

Canim meraba oncelikle klomen ve folicaya basladim klomenle yumurtam cok guzel buyudu iki gun once kontrole gittim catlama ignesi olmadan Allaha sukur kendi kendine catlamis folikaya devam ediyorum doktorum gebe kalana kadar folicaya devam dedi 3 gun ust uste iliski dorduncu gunden itibaren gun asiri iliski dedi adet olmazsan direk yanima gel dedi reglimi bekliyorum bol bol dua edip bu ay cok umutluyum darisi senin basina insAllah :KK66:

Canim meraba oncelikle klomen ve folicaya basladim klomenle yumurtam cok guzel buyudu iki gun once kontrole gittim catlama ignesi olmadan Allaha sukur kendi kendine catlamis folikaya devam ediyorum doktorum gebe kalana kadar folicaya devam dedi 3 gun ust uste iliski dorduncu gunden itibaren gun asiri iliski dedi adet olmazsan direk yanima gel dedi reglimi bekliyorum bol bol dua edip bu ay cok umutluyum darisi senin basina insAllah :KK66:
Ay hadi inşallah canım benim hayırlı haberi alırsın bana aadece folikasit kullanmak istersen alablrsn dedi ama illa kullan demedi acaba ilgiszlikten mi yolsa bi sorun görmedğinden mi :s

bende sadece kısırlığın d vitamini eksikliği de etkiliyor sanıyordum.fakat kısırlıkta ana rol oynayan vitaminler. d vitamini b12 folik asit.işin garip kısmı hamileliğimin ilk 3 ayında b12 li folik asit kullandım 4,5 aylıkken kan testimde b12 ve folik asitim düşük çıktı.çalıştığım yerde etli yemekte yapılır.fazla abur cuburla işim olmaz.

bende sadece kısırlığın d vitamini eksikliği de etkiliyor sanıyordum.fakat kısırlıkta ana rol oynayan vitaminler. d vitamini b12 folik asit.işin garip kısmı hamileliğimin ilk 3 ayında b12 li folik asit kullandım 4,5 aylıkken kan testimde b12 ve folik asitim düşük çıktı.çalıştığım yerde etli yemekte yapılır.fazla abur cuburla işim olmaz.
Et yemek falan fayda etmiyor pek ben bekarken cok sut ve sut urunleri tuketirdim ama hep b 12 cok az cikardi ne kadar yersen ye yinede eksik oldugu zaman oluyo canim :KK43: folicayi ilk defa kullanmaya basladim bakalim faydasi olcak mi

Et yemek falan fayda etmiyor pek ben bekarken cok sut ve sut urunleri tuketirdim ama hep b 12 cok az cikardi ne kadar yersen ye yinede eksik oldugu zaman oluyo canim :KK43: folicayi ilk defa kullanmaya basladim bakalim faydasi olcak mi
doktora danışıp b12 ve d vitamini de almaya çalışın.sonuçta her türlü nasip ama insan sonuna kadar herşeyi yapıp beklemek istiyor.

doktora danışıp b12 ve d vitamini de almaya çalışın.sonuçta her türlü nasip ama insan sonuna kadar herşeyi yapıp beklemek istiyor.
Folicadan baska vitamin ilaci kullanmiyorum belki ilerde gebelik olursa o zaman evet kulllanmak daha faydali olcaktir simdilik doktor sadece folica yazdi gebelik olusana kadar kullanmalisin dedi

Canim bu folica gebelik icin vitamin ilaci b12 vitamini falan da var icinde bebis icin yani :KK66: bence al kullan yan etkisi falanda olmadi bana
Dün kullanmaya başladım inşallah faydasını görürüm gerçi asetim 6 gün gecikti ilaca başlamadan önce hamile kalmş da olabilirm ama yinede emin değilim test yapmadm

Test yapsana canim 6 gun ne demek ben heyecandan ölurdum iyi duruyosun valla :)
Dün akşam aldım yaptm da çıkmadı biley her zaman zaten 10 gün gecikiyor benm döngüm 40 gün :) 8 gün oldu bakalm 2 gün daha var yumurtlma tarihim 17 aralık o tarhte oldysa eğer 12 gün oldu testte çıkarmı ki çünkü bazı testler oaylaşıolar çok silik çıkıyor 3 haftalık felan bnmki hiç çıkmaz testte kafam çok karşk adet belirtim de yok lekelenme olurdu her zamn hiç olmadı bu ay

Hadi insAllah bu ay olur canim erken gebelik testlerindende yapabilirsin aslinda oda bat a 6 gun kalaya kadar dogru sonuc veriyor
Yaptım bi an görür gibi oldum sanki snra resmni çektm acaba yanlş mı gördm çook hafif gölge gibi

Eklentiler

• IMG_4849.jpg
    IMG_4849.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 72
X