Bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı benim hep 13 14te çatlardı. Bu ay ilk kez böyle oldu tamda klomen kullandığım ay böyle oldu anlayamadık bakalım pazartesi bidaha gitcem ne olcak görcezGeç tepki veren yumurtalarn var demekki tıpkı benimki gibi. Sabırla takip edilsin benim 20.gün anca büyüyo. Klomenle bazen hiç oluşmadı bazende 20.gün anca oldu. Sonrasında iğnelere geçtim onda bile 20.günü anca büyüdü
Test yapmadın mıbende senin gibi adetin 3. günü estrofem 5. günü de günde 2 kez olmak üzere 5 gün letu kullandım. 11.günü kontrole gittiğimde doktor estrofemi kesti letu zaten bitmişti. 14. günde çatlatma iğnesi oldum. yumurtam bir tane büyümüştü ve 16mm idi. normalde düzenli olan çatlama döngüm iğneye rağmen 3-4 gün sonra oldu. adetim 6 gün gecikti hala beklemedeyim.
Test yaptım negatif ama çatlatma iğnesini rağmen bende geç yumurtlama oldu doktorum 1 hafta bekle dedi.Test yapmadın mı
klomen kaç kere kullandın?Geç tepki veren yumurtalarn var demekki tıpkı benimki gibi. Sabırla takip edilsin benim 20.gün anca büyüyo. Klomenle bazen hiç oluşmadı bazende 20.gün anca oldu. Sonrasında iğnelere geçtim onda bile 20.günü anca büyüdü
güncelleme nedir?bende senin gibi adetin 3. günü estrofem 5. günü de günde 2 kez olmak üzere 5 gün letu kullandım. 11.günü kontrole gittiğimde doktor estrofemi kesti letu zaten bitmişti. 14. günde çatlatma iğnesi oldum. yumurtam bir tane büyümüştü ve 16mm idi. normalde düzenli olan çatlama döngüm iğneye rağmen 3-4 gün sonra oldu. adetim 6 gün gecikti hala beklemedeyim.
Adet oldum ikinci tedaviyi oldum. Sol yumurta kendi çatladı sag yumurta Perşembe günü 18 mm idi cumartesi ovitrelle oldumgüncelleme nedir?
yumurtanın kaç ml ken çatlama iğnesi vurdu Dr?
Klomen eskiden kullandım bende kist yaptı doktorum letu verdi onu kullaniyorum 2 aydır ....klomen kaç kere kullandın?
Kaç ay daha takip yapilacak?Klomen eskiden kullandım bende kist yaptı doktorum letu verdi onu kullaniyorum 2 aydır ....
Perşembe 18 se, c tesi 20 ml olmuştur sanki.Adet oldum ikinci tedaviyi oldum. Sol yumurta kendi çatladı sag yumurta Perşembe günü 18 mm idi cumartesi ovitrelle oldum
Sayısını bikmşyorum 3dr değiştirdm 3üde defalarca klomen verdi boş yere. Yumurta büyümüyo diyor diğer ay tekrar klomen veriyor insanlarla dalga geçiyorlar sırf muayene parası almak için oyalayan dr cok var maalesefklomen kaç kere kullandın?
Net birşey söylemedi canım bu ay gebelik ihtimalin yüksek dedi o kadar.... Duruma göre ilerliyorKaç ay daha takip yapilacak?
Benim 4.takip totalde.
Olabilir yavrum geçen ay iğneden 2 gün sonra catlamam oldu hatta çatlama kanaması yaptı. Bu ay da bakicaz nasıl olacakPerşembe 18 se, c tesi 20 ml olmuştur sanki.
Geçen ay çatlamadan 3,4 gün sonra adet öncesi sökülme hossi olur ya öyle oldu mu? Benim öylede şu an.Olabilir yavrum geçen ay iğneden 2 gün sonra catlamam oldu hatta çatlama kanaması yaptı. Bu ay da bakicaz nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?