Klomen ve duphaston

Butimarr

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
439
305
23
Merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı klomen tedavisine başlamam gerektiğini söyledi, ama ayni zamanda da duphaston yazmış reçeteme, duphaston adet söktürücü olarak görev almıyor mu biz gebelik için uğraşıyoruz ikisi arasinda ki bağı anlamış değilim daha önce yaşayan var mı durumu duphaston kullanmalımiyim?

Tabii kullan duphaston adet söktürücü fakat hamile kalırsan bebeğin tutunmasina yardımcı oluyor ama hamile kalmazsan adet olursun kullan yani

Bende tüp bebek tedavisi görüyorum bana da verdi ama tedaviye yeni başladık yumurta büyütmeye neden verdi bende anlamadım adet söktürücü diyorlar ama başka bir durumu var herhalde

Bende tüp bebek tedavisi görüyorum bana da verdi ama tedaviye yeni başladık yumurta büyütmeye neden verdi bende anlamadım adet söktürücü diyorlar ama başka bir durumu var herhalde
Muhtemelen hanımefendi, sizin de mi kullanma talimatiniz adet gittikten 10 gün sonra 10 gün boyunca şeklinde? Bebeğin tutunması için faydalı olduğunu söylüyorlar bir yandan

Ben de asilama yaptırdım bugun dupostan vermiş hap. Günde 2 kere iç dedi adet olursan bırak dedi adet olmazdan devam et kullanmaya dedi. Anlamadim ben de. Üstte de adet söktürücü olarak yazmışlar mantıksız değil mi hamile kalmaya çalışıyoruz sonucta

Onun sebebi çatlatma iğnesi bulunamıyor diye bana onu vermiş yani çatlamayi engellemek için ki neticede catlatmamasi için vuruldugun iğneyi vermedi bana cetrotite vurulmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…