Klomen ve catlatma ignesinin yan etkileri

Insallah hayirlisi benim daha ilk deneme klomen catlatma ignesi jel ne varsa kullandirdi doktor cumartesi kan tahlili yapilacak idrar testi yaptim negatif bakalim hakkimizda hayirlisi insallah. insallah bu ay hamile kalirsin da hic igneymis ve saireymis ugrasmazsin
İnsallah canım inşallah hepimiz bu ay guzel haberlerimizi alırız.. sende bidaha uğrasmazsın inşallah hamilesindir..

Arkadaslar bu ay ilk defa klomen kullandim ve catlatma ignesi vurdurdum kullanan arkadaşlar yasadiklari yan etkileri paylasabilir mi karin agrim var sol kasikta batma ve akintim var catlatma ignesi vurdurali bi hafta oldu ilacin yan etkisi midir acaba kullanip da benzer seyler yasayan yardimci olabilecek kimse var mi aramizdaa

3 defa kullandim cnm. Ilaca basladigimda basladi hersey...
Ilaci icip 2 saat bel agrisi cekiyordum ilac bitince kasik agrilari cekmeye basladim. Yumurtlarken onun sancisini cektim. Yumurtlama bittikten sonra adet sancisi gibi cektim. Goguslerim alip basini gitmisti. Cok sinir yapiyordu ( agri cektikce sinirleniyorda olabilirdm )
Asiri duygu durum degisikligi yasadim bir sarki duyim agliyorfum.. agrilar bacagimda belimde kasiklarimda heryerimdeydi. Bidaha da kullanmam 3undede yumrtalarim cok iyi olmasina ragmen hamilelik olmadi. Insallah hamile kalirsiniz...

Ilaci icip 2 saat bel agrisi cekiyordum ilac bitince kasik agrilari cekmeye basladim. Yumurtlarken onun sancisini cektim. Yumurtlama bittikten sonra adet sancisi gibi cektim. Goguslerim alip basini gitmisti. Cok sinir yapiyordu ( agri cektikce sinirleniyorda olabilirdm )
Asiri duygu durum degisikligi yasadim bir sarki duyim agliyorfum.. agrilar bacagimda belimde kasiklarimda heryerimdeydi. Bidaha da kullanmam 3undede yumrtalarim cok iyi olmasina ragmen hamilelik olmadi. Insallah hamile kalirsiniz...
Ben de cok sinir duygu degisimi yapti bir de goguslerim cok agriyor ama son dort gundur yani adetime yaklasinca basladi normalde hic agrimazdi. Ilactan midir acaba etksi bu zamana surmus mudur en baslarda hic yoktu cunku. Sizin su anki durumunuz nedir

Klomen mı yapmıstı bunları size?

X