klomen ve çatlatma iğnesinden sonuç alamayanlar ???

rhme

''Kûn feyekûn'' RABBİM
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
144
111
34
selam arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekürler 2 aydır klomen ve catlatma iğnesi kulanıyorum ama tutmadı dokturum 2 ay ara dedi ilk gebelıgım 7 ay once oldu ama kalp atıslarını duyamadık kendılıgınden olmustu benim gibi çatlatma ıgnesı olup sonuc alamayıp dıger aylar kendılıgınden oldumu aceba ??

BEN CANIM ŞUBAT AYINDA RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİM KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ OLDUM AMA MALESEF BENDE HAMİLE KALAMADIM YARIN KONTROLUM VAR DOKTORA GÖZÜKCEM. HATTA PLORAKTİNİM YÜKSEKTİ O BİLE 2 DÜŞTÜ NEDEN OLDU ANLAMIYORUM AMA GENEDE HAYIRLISI .

hmm valla bende baktırdım reglımın 3. gunu normal dedı fsh falann ıkı ay denedım olmadı hep tek yumurta gelıstı doktorum 2 ay ara verelım dedı ınsallah ıyı sonuclar alırız ama doktorum bana hıc rahım fılmı vermedı aceba bı gebelık gecırdım dıyemı bılmıyorum aklıma o gelıyor hersey normal gozukuo... dıyor

ben de bu ay klomeni 3.kez kullanıyorum. cuma da iğne vurdurcam.
doktorumun söylediğine göre bir kadının her ay için hamile kalma şansı %20-30 arasındaymış.
ben de ilk klomen kullanınca kesin olur gözüyle bakıyordum ama öyle olmuyormuş maalesef. burada çok var 2.-3. kez klomen ve iğne kullanıp henüz hamile olmayan. yalnız değilsin.

dogrudur kısmet işi inşallah hepimiz iyi sonuclar alırız bakalım 2 ay ara verdı ilaca kendı halıne bırakalım dedı doktor olmazsa 2 ay ıcınde tekrar gıdcem.. gel farklı yollara basvuralım dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…