- 2 Ocak 2024
- 422
- 97
- 20
iğneler miş doktora verdiğim bir ücret yok gonolf iğneleriymisAsılamamı yaptırcan ki 10 bin tl oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iğneler miş doktora verdiğim bir ücret yok gonolf iğneleriymisAsılamamı yaptırcan ki 10 bin tl oluyo
Bide çoğul gebelik riski çokmuş beşiz gördüğü hastaları varmış bunu göz önünde bulunun dediAsılamamı yaptırcan ki 10 bin tl oluyo
Yav yeterki olsun da 10 uz olsun olmuyokşBide çoğul gebelik riski çokmuş beşiz gördüğü hastaları varmış bunu göz önünde bulunun dedi
Neden letu ile yapmıyoriğneler miş doktora verdiğim bir ücret yok gonolf iğneleriymis
Letuyla denedik iki defa üçüncüsünde yumurtam kendiliğinden çatladıNeden letu ile yapmıyor
Allah yardımcımız olsun vala herşeyin hayırlısı rabbim biliyo isteyen herkese versin aminnnnYav yeterki olsun da 10 uz olsun olmuyokş
Bende 1 kez klomen bu kez letuyla denedim 22 mm bir adet oldu yumurtam 2 kere daha letu ile deneyecem adet oluncaLetuyla denedik iki defa üçüncüsünde yumurtam kendiliğinden çatladı
Klomanla hiç denemedim gonlf igneleriyle buyutucek 8 10 günlük bir süreç olacakmış hayırlısıBende 1 kez klomen bu kez letuyla denedim 22 mm bir adet oldu yumurtam 2 kere daha letu ile deneyecem adet olunca
Ben 10. Gunum yine test yaptım erken gebelik negatif çizgi falan hiççç yokKlomanla hiç denemedim gonlf igneleriyle buyutucek 8 10 günlük bir süreç olacakmış hayırlısı
Hayır anlatamadım on gün boyunca bu iğneler yapılacak ben on gün boyunca hastaneye gidip gelcem ultrasonla bakilicak yumurtanın geliştiği günler ilişki olucak onun haricinde olmicak dediğim gibi aşılama gibi ama labaratuvar ortamında olmicak sadeceBen 10. Gunum yine test yaptım erken gebelik negatif çizgi falan hiççç yok
Beklemeniz gerek bekleyin inşallah olucakBen 10. Gunum yine test yaptım erken gebelik negatif çizgi falan hiççç yok
Aa ama guzel bi yöntemmiş adı ne diye geciyor acaba bunun bende desem yaptırdam doktoruma ya doktorum cok iyi ve cok umutluydu benim bu ayımdan hatta bana estrofem ve progestan basladı tüp bebekte kullanılan ilaçlar ama ben regl olacak gibiyim sivilcem cıktı bu regl sinyalimdirHayır anlatamadım on gün boyunca bu iğneler yapılacak ben on gün boyunca hastaneye gidip gelcem ultrasonla bakilicak yumurtanın geliştiği günler ilişki olucak onun haricinde olmicak dediğim gibi aşılama gibi ama labaratuvar ortamında olmicak sadece
Umutlandırmak istemem ama bende gördüm sanki erken gebelik testimi bunlarKonuyu açan arkadaşımdan özür diliyorum da bende bişey danışmak istiyorum ovitrellenin 7. Gününden beri test yapıyorum testlerimi yorumlayabılır mısnz Şuan akşam idraryla test yaptım sabah ki testıme göre gölgelik var gbi geldi sizlere sormak istedim
Normal kaset testUmutlandırmak istemem ama bende gördüm sanki erken gebelik testimi bunlar
Cevabınz için teşekkür ederim en sondaki dıyorsnz değil miUmutlandırmak istemem ama bende gördüm sanki erken gebelik testimi bunlar
Gönlünü ferah tut canım inşallah vardır gerek kalmaz progestan düşük riski olanlarada veriliyo dusunmemeye çalış tedavinin ismini bilmiyorum sadece doktor kontrolünde bu yumurtaları bu iğne sayesinde buyutucekmis yarın gidcem inşallah hayırlısi olurAa ama guzel bi yöntemmiş adı ne diye geciyor acaba bunun bende desem yaptırdam doktoruma ya doktorum cok iyi ve cok umutluydu benim bu ayımdan hatta bana estrofem ve progestan basladı tüp bebekte kullanılan ilaçlar ama ben regl olacak gibiyim sivilcem cıktı bu regl sinyalimdir
İğneyi ne zaman vuruldunuzGerçekten çok zor süreç bende 1.5 yıldır istiyorum olmuyor bir türlü pcos hastasıyım ama adetlerim çok aşırı düzensiz değildi bir kere de klomen kullandım olmadı sonra doktor değiştirdim oda önce bir rahme bakalım orayı halledelim dedi.Hsg de temiz çıktı 3 ay önce çektirdim iki ay da normal denedik olmadi.Bu ay tekrar klomen kullandım 10 aralıkta regl oldum klomen kullanıp iğneyi yaptım 25 aralaikta 3 yumurta oluşmuştu.10 Ocak yani dün acayip ağrım vardı.acile gittim idrar felan istediler bende hiç umudum yoktu ama HCG de bakın böyle böyle dedim.ve yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı beta HCG de 230 çıktı şoktayım dünden beri hala inanamıyorum acaba diyorum iğnemi yükseltti sonra diyorum iğne bu kadar yükseltmez ins yarın tekrar beta HCG vermeyi düşünüyorum kimyasal felan olmasından korkuyorum