- 2 Aralık 2022
- 118
- 74
- 19
Hmm dua et benim için 2 yıldır evliyim daha Allah nasip etmedi inşallah olurHiç bi belirtim olmamıştı. Ne kramp ne sancı ne göğüs 0 belirti. Ama belirti yaşadığım her seferinde negatif oldu. Belirtiler %100 psikolojik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm dua et benim için 2 yıldır evliyim daha Allah nasip etmedi inşallah olurHiç bi belirtim olmamıştı. Ne kramp ne sancı ne göğüs 0 belirti. Ama belirti yaşadığım her seferinde negatif oldu. Belirtiler %100 psikolojik.
Canim bende dongumun 16. Gunundeyim. Sancım var bugün adet sancısı gibi.Kızlar benim iğnenin bu gün 6 . Günü 2 gündür resmen yüz üstü bile yatamıyorum kasığımda acayip bi agrı oluyor daha sonra o agrı olan yerde damar atıyor böyle bir şey yaşayan oldumu
İnşallah adet sancısı degildr ya . Gebelk belirtside olablr canmCanim bende dongumun 16. Gunundeyim. Sancım var bugün adet sancısı gibi.
19 . günüm benimdeİnşallah adet sancısı degildr ya . Gebelk belirtside olablr canm
Canim bende dongumun 16. Gunundeyim. Sancım var bugün adet sancısı gibi.
Test yap eğer adetinde geçtiyse çünkü gripten mide bulantısı olmaz heralde benim hiç mide bulantım yok sadece sürekli açım
Daha 9 gün kalmış regl günüme inşallah olmam ayrıca mide bulantısı da fazla değil gelip gidiyo yemek yememe engel olacak kadar ama kusmama sebep olmayacak kadar azTest yap eğer adetinde geçtiyse çünkü gripten mide bulantısı olmaz heralde benim hiç mide bulantım yok sadece sürekli açım
İnşallah olmazsın canım inşallah seninledir bebeğinDaha 9 gün kalmış regl günüme inşallah olmam
Bende adetimin 5. Günü başladım klomen 7 gün sonra çagırdı ve yumurta büyümüşmü diye iki kere kontrole gittim çatlatma iğnesinide klomenden 11 gün sonra yaptı. yumurta takibi için çağırdı mı peki ilaç bittikten sonraMerhabalar bende pcosluyum ve doktor tavsiyesi ile duphaston kullanıp bitiminde adet görüp adetimin 3. Günü klomene başladım. Doktora 28.11.2022 tarihinde gitmiştim doktor bana iki hafta sonra 12.12.2022 tarihinde kontrole gelmemi söyledi fakat tedavi hakkında hiç bir bilgi vermedi.İki hafta çatlama iğnesi açısından geç bir süreç olur mu acaba
Gebelik olabilir bence test yapArkadaşlar ben bu ay klomen kullandım ve 16 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum adet günümden 2 gün önce adet gibi oldum ama çok az olup kesildi kasık ağrım devam ediyor böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ?
Çatlatma iğnesi miEki Görüntüle 3174505 kızlar iğnenin 14 günü test bu şekilde bir fikriniz var mı acaba?
Evet iğnenin 14.günü ama baya silikÇatlatma iğnesi mi
doktorum pek açıklama yapmadı sadece iki hafta sonra gelmemi söyledi yarın gidicem bakalım. süreç nasıl ilerler hiç bir bilgim. Bende buradaki yorumlara bakıp süreci anlamaya çalışıyorumBende adetimin 5. Günü başladım klomen 7 gün sonra çagırdı ve yumurta büyümüşmü diye iki kere kontrole gittim çatlatma iğnesinide klomenden 11 gün sonra yaptı. yumurta takibi için çağırdı mı peki ilaç bittikten sonra
Yaptım test geçen hafta öğrendim gebelik sebebiyle bu şekilde olmuşGebelik olabilir bence test yap
Evet gidin çünkü sanki yumurta takibi yapmicak çok ileri tarihe gel demişdoktorum pek açıklama yapmadı sadece iki hafta sonra gelmemi söyledi yarın gidicem bakalım. süreç nasıl ilerler hiç bir bilgim. Bende buradaki yorumlara bakıp süreci anlamaya çalışıyorum
Bugün doktora gittim yumurtalarımın iki tanesinin olgunlaştığını söyledi ve ovitrelle verdi yarın öğlen iğneyi vur dedi. Bakalım hayırlısı artık. Yumurtalarımın gelişmiş olmasına sevindim en azından vücudum tedaviye cevap veriyor demektirEvet gidin çünkü sanki yumurta takibi yapmicak çok ileri tarihe gel demiş