Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir. klomen hormon ilacı oldugu için adeti bozabiliyormuş dr söylemişti. anormal bi kanama olmus kontrole gitmenizi öneririm en azından yumurtaya baksın durum hakkında bilgi verir kesinArkadaşlar ben bu ay klomen kullandım ve 16 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum adet günümden 2 gün önce adet gibi oldum ama çok az olup kesildi kasık ağrım devam ediyor böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ?
Gebelik oluştumu sizdeTamam teşekkür ederim ilk denemeydi normalden çok fazla kasık ağrım oldu bu ay bide pcosluyum
Evet oluştu dün test yaptım çıktı doktor yerleşme kanaması olmuştur dediGebelik oluştumu sizde
Eki Görüntüle 3168424 Sizce var mı acço
Gözünüz aydınEvet oluştu dün test yaptım çıktı doktor yerleşme kanaması olmuştur dedi
Çok silik ama kan testi yaptırın bence bende dün yaptım çok net iki çizgi çıktıEki Görüntüle 3168424 Sizce var mı acaba.
Gözünüz aydın
İlk denemenizmi klomenleEvet oluştu dün test yaptım çıktı doktor yerleşme kanaması olmuştur dedi
Evet ilk denememde olduİlk denemenizmi klomenle
Cok iyi ya benim de ilk denemem bu ay inşallah mutlu haberi bende alırımEvet ilk denememde oldu
İnşallah güzel hayırlı haberler alırsınız rabbim size ve isteyen herkese nasip etsinCok iyi ya benim de ilk denemem bu ay inşallah mutlu haberi bende alırım
Amin inşallahİnşallah güzel hayırlı haberler alırsınız rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin
Kaçıncı gündüÇok silik ama kan testi yaptırın bence bende dün yaptım çok net iki çizgi çıktı
Adetim 7 gün geçti öyle yaptım testiKaçıncı gündü
Hımm sen baya beklemişsin ben o kdar bekleyememAdetim 7 gün geçti öyle yaptım testi
Ama hiç belirtim yoktu benim aynı adet belirtileri yaşadım ben olmadı heralde diye bekledim normalde bende bekleyemem de olumsuz sonuç alırım falan diye bekledim 1 hafta senin kaç gün geçtiHımm sen baya beklemişsin ben o kdar bekleyemem