- Emoji Skoru
- 4.361
- Puanlar
- 83
merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyorum ancak bugün yazmak nasip oldu. 15 aylık evliyim, geçen yıl bu zamanlar hamile kalamadığım için dr a gitmiştik, benim amh düşüklügünden eşimin ise sperm hareketsizliginden doğal yolla hamile kalamayacagımı söyledi dr, tüp bebek önerdi :s biz biraz daha düşünelim dedik, sonra ertelemeye karar vermiştik ki ekim ayında kendiliğinden hamile kaldım ama meleğimizin böbrekleri gelişmediği için suni sancı ile 17. Hafta da bebeği tahliye ettiler.. sonra kanamalar beklemeler cinsel perhizler falan.. neyse Nisan ayından beri yine çalışmalara başladık, yumurtlama testi ile yumurtlama gününü takip edip deniyoruz olmuyor. Geçen hafta adetin 2. Günü yine dr a gittik, vajinal ultrason ile bakıp yumurtaların oldugunu ama klomene başlamamız gerektiğini söyledi, eşime de neofortil diye bi vitamin verdi. Ben klomeni eşimde vitamini kullanıyor, ayrıca sabahları zeytinyağında beklemiş incir yiyoruz. Biraz uzun anlattım ama tavsiyelerinize ve desteğinize, fikirlerinize ihtiyacım var.. Sevgilerimle ....