19 18 bazen 2 yumurta oluyodu biri 23 biri 20 ml 5 gun klomen kullaniyodm ilac bittikden 2 gun sonra gel diyodu hepYumurtaliginiz kac mm ken vurdu doktorlariniz igneyi
Canım benim ilk klomen geçen ay kullandım bide çatlatma iğnesi kullandık yine çatlamış kist olmuş 44mm üstelik adet bile olamadım bu ay. Boşuna mı çatlatma iğnesi vuruluyoruz yani çatlatma iğnesi catlatmama gibi bi durumu mu var acaba. Hem yumurtam 22mm idi catlatmaya uygunduAynen canim cok zor yumurtalarm bi catlasa belkide hamile kalicam ama olmuyo bi turlu catlamiyo tedaviden once bekarken falan hic kistim olmazdi simdi kist yuzinden iloskide bile sorun yasiyorm
Insallah demez canim bn artik doktora gitmeden kistim oldugunu anliyorm kist olan tarafda hareket ederken iliskiye girdigmde ve otururken agri oluyo hep insallah sende kist olmaz canimIns hepimiz aliriz kucagimiza kizlar. Umidimizi kaybetmeyelim. Ben regl in 12. Gunu gittigimde 19 olmustu boyutu ama vurmadi igneyi. 3 gun sonra tekrar cagirdi 23.5 olmustu vurdugunda. Ama malesef kirmizi karti bugun yedim.cuma gunu yeniden dr da olacagim. Bu arada bir tanidigim ay tasi diye bir tas onerdi. Onuda deneyecegim bir yandan. Kubito bakalim cuma gunu dr kist filan diyecekmi korkuyorum bende
Benimde hep oyleydi canim ama catlamadi doktoruma cok sordm bu igne azmi gelio acaba die ama surekli bu tedavide olabiliyo deyip gecisdirdi en son gittogm doktorda yumurtalarin hassas senin igne tedavisiyle ufak dozdan baslayip arttirarak tedavi olman lazm dedi hapla birden sabit dozda basladign icin yumirtan direnc gosterio dedi ne kadar dogru bilmiyorm tabiCanım benim ilk klomen geçen ay kullandım bide çatlatma iğnesi kullandık yine çatlamış kist olmuş 44mm üstelik adet bile olamadım bu ay. Boşuna mı çatlatma iğnesi vuruluyoruz yani çatlatma iğnesi catlatmama gibi bi durumu mu var acaba. Hem yumurtam 22mm idi catlatmaya uygundu
Hic bisey vermiyor 1 ay bekle diyo klomende vermiyo o ay bidahaki aya gitmis oluyo adetle atiyorum yani ben ama 1 ay bosa geciyo isde kist yuzundenBende anliyorum canm ve ayni sikayetler bende de oluyr ve kisti yok etmek icn ne veriyr doktorun
Bu yuzden zaten 6 aydir tedavi goruyorum ama 6 ayin sadece 4 ayinda klomen kullanabildm 1 ay veriyodu kost oluyodu sonraki ay kist gotsn diye vermiyoduHic bisey vermiyor 1 ay bekle diyo klomende vermiyo o ay bidahaki aya gitmis oluyo adetle atiyorum yani ben ama 1 ay bosa geciyo isde kist yuzunden
Hadi yaaaInsallah demez canim bn artik doktora gitmeden kistim oldugunu anliyorm kist olan tarafda hareket ederken iliskiye girdigmde ve otururken agri oluyo hep insallah sende kist olmaz canim
Cok zor canim ya. ins bir an once kucagina alirsin. Hepimizin derdi ayniBu yuzden zaten 6 aydir tedavi goruyorum ama 6 ayin sadece 4 ayinda klomen kullanabildm 1 ay veriyodu kost oluyodu sonraki ay kist gotsn diye vermiyodu
Aynen oyle canim cabalamaya devam elbet bign bizimde olucakHadi yaaabendede solda var agri hep. bakalim yarin cikar kokusu. Ne yapalim mucadeleye devam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?