Klomen ve catlatma ignesi tedavisinde surekli folikul kisti olusanlar

kubito

sayili gun cabuk gecer
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
343
390
53
34
Merhaba arkadaslar ben toplamda 4 kez klomen kullandim araliklarla 2 keresinde catlatma ignesi oldum diger ikisinde igne vurulmadi. Her klomen kullandigim ayda yumurtalik kistim olusdu yani klomenle buyuyen yumurtalarimin 1 tanesi bile catlamadi son olarak doktorum asilama onerdi ama tereddutlerim var yine catlamazsa diye basindan boyle olay gecen varmi yardimci olun lutfen neden surekli kist oluyor yumurtalarim tedavilerden once her ay kendiliginden catlardi

Merhaba henuz ilk catlatma ignemi oldum. Bugun 15. Gunum beklemedeyim. idrar testi yaptim ama negatif cikti. :KK43: Regl olmayi bekliyorum. Dr olunca 3. Gunu gel demisti. Deneyimim olursa bu yonde paylasirim. Allah yardimcimiz olsun. Zor surecler

Aynen canim cok zor yumurtalarm bi catlasa belkide hamile kalicam ama olmuyo bi turlu catlamiyo tedaviden once bekarken falan hic kistim olmazdi simdi kist yuzinden iloskide bile sorun yasiyorm

Ben ilk defa bu ay uyguladm ve 14 ken vurudu doktor igneyi ama hep duydugm en az 18 ken vurlmus herkes ben ozmn degiseym doktorumu ayrica tesekkurler cnm yardmci oldugn icn

Ins hepimiz aliriz kucagimiza kizlar. Umidimizi kaybetmeyelim. Ben regl in 12. Gunu gittigimde 19 olmustu boyutu ama vurmadi igneyi. 3 gun sonra tekrar cagirdi 23.5 olmustu vurdugunda. Ama malesef kirmizi karti bugun yedim. :( cuma gunu yeniden dr da olacagim. Bu arada bir tanidigim ay tasi diye bir tas onerdi. Onuda deneyecegim bir yandan. Kubito bakalim cuma gunu dr kist filan diyecekmi korkuyorum bende :(

Aynen canim cok zor yumurtalarm bi catlasa belkide hamile kalicam ama olmuyo bi turlu catlamiyo tedaviden once bekarken falan hic kistim olmazdi simdi kist yuzinden iloskide bile sorun yasiyorm
Canım benim ilk klomen geçen ay kullandım bide çatlatma iğnesi kullandık yine çatlamış kist olmuş 44mm üstelik adet bile olamadım bu ay. Boşuna mı çatlatma iğnesi vuruluyoruz yani çatlatma iğnesi catlatmama gibi bi durumu mu var acaba. Hem yumurtam 22mm idi catlatmaya uygundu

Ins hepimiz aliriz kucagimiza kizlar. Umidimizi kaybetmeyelim. Ben regl in 12. Gunu gittigimde 19 olmustu boyutu ama vurmadi igneyi. 3 gun sonra tekrar cagirdi 23.5 olmustu vurdugunda. Ama malesef kirmizi karti bugun yedim. :KK43: cuma gunu yeniden dr da olacagim. Bu arada bir tanidigim ay tasi diye bir tas onerdi. Onuda deneyecegim bir yandan. Kubito bakalim cuma gunu dr kist filan diyecekmi korkuyorum bende :KK43:
Insallah demez canim bn artik doktora gitmeden kistim oldugunu anliyorm kist olan tarafda hareket ederken iliskiye girdigmde ve otururken agri oluyo hep insallah sende kist olmaz canim

Canım benim ilk klomen geçen ay kullandım bide çatlatma iğnesi kullandık yine çatlamış kist olmuş 44mm üstelik adet bile olamadım bu ay. Boşuna mı çatlatma iğnesi vuruluyoruz yani çatlatma iğnesi catlatmama gibi bi durumu mu var acaba. Hem yumurtam 22mm idi catlatmaya uygundu
Benimde hep oyleydi canim ama catlamadi doktoruma cok sordm bu igne azmi gelio acaba die ama surekli bu tedavide olabiliyo deyip gecisdirdi en son gittogm doktorda yumurtalarin hassas senin igne tedavisiyle ufak dozdan baslayip arttirarak tedavi olman lazm dedi hapla birden sabit dozda basladign icin yumirtan direnc gosterio dedi ne kadar dogru bilmiyorm tabi

Bende anliyorum canm ve ayni sikayetler bende de oluyr ve kisti yok etmek icn ne veriyr doktorun

Bende anliyorum canm ve ayni sikayetler bende de oluyr ve kisti yok etmek icn ne veriyr doktorun
Hic bisey vermiyor 1 ay bekle diyo klomende vermiyo o ay bidahaki aya gitmis oluyo adetle atiyorum yani ben ama 1 ay bosa geciyo isde kist yuzunden

Hic bisey vermiyor 1 ay bekle diyo klomende vermiyo o ay bidahaki aya gitmis oluyo adetle atiyorum yani ben ama 1 ay bosa geciyo isde kist yuzunden
Bu yuzden zaten 6 aydir tedavi goruyorum ama 6 ayin sadece 4 ayinda klomen kullanabildm 1 ay veriyodu kost oluyodu sonraki ay kist gotsn diye vermiyodu

Insallah demez canim bn artik doktora gitmeden kistim oldugunu anliyorm kist olan tarafda hareket ederken iliskiye girdigmde ve otururken agri oluyo hep insallah sende kist olmaz canim
Hadi yaaa :( bendede solda var agri hep. :( bakalim yarin cikar kokusu. Ne yapalim mucadeleye devam canim

Back