Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Klomen ve çatlatma iğnesi süreci
- Konu Sahibi Merve1518
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Bende 2 sinde vuruldum ilk denemen miKızlar selam çatlatma iğnesi ve klomen tedavisi olan var mı şuan süreciniz nasıl ilerliyor ? Ben ayın 4.de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum
- 6 Şubat 2021
- 47
- 34
- 38
- 26
Evet ilk denemem henüz 2 yıldır deniyoruz ancak olmuyordu senin de ilk mi canımBende 2 sinde vuruldum ilk denemen mi
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Bende 2 sene 3 aydır istiyorum olmuyor yok bu benim 3. DenememEvet ilk denemem henüz 2 yıldır deniyoruz ancak olmuyordu senin de ilk mi canım
- 6 Şubat 2021
- 47
- 34
- 38
- 26
Umarım en kısa zamanda kavuşuruz ne gibi belirtiler yaşıyorsun iğne olduktan sonra ki günler biraz bilgi alabilir miyim acabaBende 2 sene 3 aydır istiyorum olmuyor yok bu benim 3. Denemem
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
İgenin içinde HCG hormonu var bu yüzden vücut kendini hamile sanıyor üç ignemdede gaz oldu bel ağrısı oldu şu anda öyle o yüzden belirtilere takılma 14 gün sonra test yap direkUmarım en kısa zamanda kavuşuruz ne gibi belirtiler yaşıyorsun iğne olduktan sonra ki günler biraz bilgi alabilir miyim acaba
- 6 Şubat 2021
- 47
- 34
- 38
- 26
Bende de durum aynı kasıklarda ağrı bel ağrısı falan var bakalım inşallah sonuçlar olumlu olur senin içindeİgenin içinde HCG hormonu var bu yüzden vücut kendini hamile sanıyor üç ignemdede gaz oldu bel ağrısı oldu şu anda öyle o yüzden belirtilere takılma 14 gün sonra test yap direk
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Amin ins bekleyen herkesin kucağını doldursub rabbimBende de durum aynı kasıklarda ağrı bel ağrısı falan var bakalım inşallah sonuçlar olumlu olur senin içinde
Merhaba . Benimde ikinci ayım . Gecen ay tutmadı cok heveslenmistim. Yarın igne vurulcam bende . Sonuçlarımız buradan haberleşelim insallah hepimiz hayirli haberler alırız.Kızlar selam çatlatma iğnesi ve klomen tedavisi olan var mı şuan süreciniz nasıl ilerliyor ? Ben ayın 4.de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum
- 6 Şubat 2021
- 47
- 34
- 38
- 26
Merhaba . Benimde ikinci ayım . Gecen ay tutmadı cok heveslenmistim. Yarın igne vurulcam bende . Sonuçlarımız buradan haberleşelim insallah hepimiz hayirli haberler b
İnşallah Ama ikinci ayda tutma ihtimali biraz daha yüksekmiş sanırım biraz araştırdım da genel olarak 2.iğnede hamile kalanlar biraz daha fazla gibi duruyorBende de durum aynı kasıklarda ağrı bel ağrısı falan var bakalım inşallah sonuçlar olumlu olur senin içinde
Bende geçen hafta çarşamba iğne oldum ve klomen kullandım ilk defa denedim bunları 2 gün sonra adet günümKızlar selam çatlatma iğnesi ve klomen tedavisi olan var mı şuan süreciniz nasıl ilerliyor ? Ben ayın 4.de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum
- 6 Şubat 2021
- 47
- 34
- 38
- 26
Yaa az kalmış adet gününe inşallah tutunmuştur sana Bu süreçte neler yaşamıştın canım sende farklı bir durum oldu muBende geçen hafta çarşamba iğne oldum ve klomen kullandım ilk defa denedim bunları 2 gün sonra adet günüm
Doktorum 3 yumurtamın geliştiğini söyledi iğne olmadan önce bugün de kontrole gittim 2si kabolmuş yumurtaların ikiz gebelik şansın çok yüksek dedi ama ben hiç bişey olmayacak gibi hissediyorumBende geçen hafta çarşamba iğne oldum ve klomen kullandım ilk defa denedim bunları 2 gün sonra adet günüm
- 6 Şubat 2021
- 47
- 34
- 38
- 26
Olumsuz düşünmemelisin zaten bizim için gerekli olan en sağlıklı 1 yumurta değil mi sonucu mutlaka yaz dua edicem senin için bol bolDoktorum 3 yumurtamın geliştiğini söyledi iğne olmadan önce bugün de kontrole gittim 2si kabolmuş yumurtaların ikiz gebelik şansın çok yüksek dedi ama ben hiç bişey olmayacak gibi hissediyorum
Doktorum adet olmazsam ayın 10nda kan vermemi duruma göre kendisini haberdar etmemi söylediBende geçen hafta çarşamba iğne oldum ve klomen kullandım ilk defa denedim bunları 2 gün sonra adet günüm
Ayyy çok teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallahOlumsuz düşünmemelisin zaten bizim için gerekli olan en sağlıklı 1 yumurta değil mi sonucu mutlaka yaz dua edicem senin için bol bol
İnşallah canım. Yoksa diger ay aşılama dedi doktor. Tuhaf olanı ney biliyor musun ben gecen yıl kendiligimden hamile kaldim simdi uğraşıyorum tedaviyle bile olmuyorİnşallah Ama ikinci ayda tutma ihtimali biraz daha yüksekmiş sanırım biraz araştırdım da genel olarak 2.iğnede hamile kalanlar biraz daha fazla gibi duruyor
- 6 Şubat 2021
- 47
- 34
- 38
- 26
Kısmet canım benim bide stres yapıyorsan oda çok büyük engel kendimizi şartladıkça uzaklaşıyor bizden sankiİnşallah canım. Yoksa diger ay aşılama dedi doktor. Tuhaf olanı ney biliyor musun ben gecen yıl kendiligimden hamile kaldim simdi uğraşıyorum tedaviyle bile olmuyor
Merhaba bende yarın gidicem çatlatma iğnesi için sürec nasıl ilerliyor bilgi verbilirmisiniz şimdiden teşekkür ederimBende 2 sene 3 aydır istiyorum olmuyor yok bu benim 3. Denemem
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Adetinin 5. Günü ilaca başlıyorsun 5 gün ilaç kullanıyorsun sabah asksam sonra yumurtan büyüyor genelde adetinin 13 14 15 günleri falan iğne vuruluyorsun iğneden 36 saat sonra ilişki oluyorMerhaba bende yarın gidicem çatlatma iğnesi için sürec nasıl ilerliyor bilgi verbilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim