- 14 Haziran 2014
- 373
- 67
-
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
bende adetin 12. gün vuruldum vurulduğum gün dahil -vurulduktan 13.gün regl oldum az geldi anlamadım ne oluyor 14.gün bugün az az gelio hayırdır. böyle olan yok mu yaaben 15.gün iğne vurdurdum 29.gün regl oldum ve düzensizlik filan yapmadı yani kesilme gibi bi problem yaşamadım.
olmazsa yeniden klomen devam edicem cnm. ilk denememdi bu ay. ama değişik kanama oldu olmadı hala durum aynı bakalımdoktor günü geçerse de geçmezse de gel demişti. ben reglimin 2.günü gittim. yeniden klomen verdi. sen de bi görüş istersen doktorunla, hem bu durumu sorarsın hem de yeniden klomen verebilir.
Anormal derken bence çok kanama olabilri diye düşünüyorum az az gelio ve regl gibi hissetmiyorum.normalde regl çok sancılı çok yoğun gelir benim. Bakalim bi kaç gün bekleyip gorcez.ben de geçen ay klomeni ilk defa kullandım, şu an 2.ye başladım hayırlısıyla. şimdi prospektüsünü okudum, en çok görülen yan etkilerde anormal uterin kanamalar yazıyor, belki anormallikten kasıtları budur.
Bende öyle olmustum 1 kere cnm ama şimdi durum farklı klomen + catlatma ignesi kullandım ilk defa ve değişik az kanamam var .regl gibi hissetmiyorum.kızlar olabiliyor ben bir ayda 2 kez adet gördum mesela
canım yumurta kanamasıda olabilirAnormal derken bence çok kanama olabilri diye düşünüyorum az az gelio ve regl gibi hissetmiyorum.normalde regl çok sancılı çok yoğun gelir benim. Bakalim bi kaç gün bekleyip gorcez.