Klomen ve çatlama ignesinden sonra adet

gurbetgurbetgurbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
373
67
Kızlar mrb klomen ve çatlama ignesinden sonra nasıl ve ne zman regl oldunuz ? Adetin kaçıncı günü vuruldunuz ve kaçıncı gün regl oldunuz? Benim 13.gun geldi ama 14.gun kesildi anlamadım böyle düzensizlikler yaparmı benim normalde adetim duzenlidir

ben 15.gün iğne vurdurdum 29.gün regl oldum ve düzensizlik filan yapmadı yani kesilme gibi bi problem yaşamadım.

doktor günü geçerse de geçmezse de gel demişti. ben reglimin 2.günü gittim. yeniden klomen verdi. sen de bi görüş istersen doktorunla, hem bu durumu sorarsın hem de yeniden klomen verebilir.

ben de geçen ay klomeni ilk defa kullandım, şu an 2.ye başladım hayırlısıyla. şimdi prospektüsünü okudum, en çok görülen yan etkilerde anormal uterin kanamalar yazıyor, belki anormallikten kasıtları budur.

Anormal derken bence çok kanama olabilri diye düşünüyorum az az gelio ve regl gibi hissetmiyorum.normalde regl çok sancılı çok yoğun gelir benim. Bakalim bi kaç gün bekleyip gorcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…