klomen ve çatlama iğnesi süreci

kızlar ovitrelle iğnesinden dolayı yumurtalarınız çatlamıyo.bende sizin gibi bi ay yumurtlama takibi yaptırmıştım doktor ovitrelle verdi ve yumurtam çatlamadı doğal olarak kist oldu.pregnyl diye bi iğne var oda şuan heryerde bulunmuyor ben uğraştım biraz bulmak için medikal şirketler varya ordan bulunabiliyor.bu iğne kesin çatlatıyo yumurtayı benim onunla çatladı.hatta doktora sormuştum çatlatma iğnesiyle bile yumurtalarım çatlamıyorsa bende büyük bi sorun var herhalde dedim.doktorda bana dediki ovitrelle zaten çoğu kadında çatlama sorunu yaratıyoronu kullanma dedi.ve pregnyl iğnesini önerdi.doktorlarda hep ovitrelle veriyorlar ama aslında biliyorlar biçok kadında yumurtayı çatlatmadığını.

bende bu ay catlam ıgnesı kullancam yazdıklarından sonra tedırgın
oldum
progesteronum cok düşük çocugum olmama şansım varmıdır acaba

merhaba arkadaslar ben bu ay catlama ıgnesı vurulcam korkuyorum bıraaz.ıgnenın yan etlılerı var mı?
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

benım progesteronum cok dusuk sızınlkıde dusukmu

merhaba arkadaşlar
ben bu ay ilk defa klomen kullandım ve yumurta takibine alındım,yumurtam istenen boyuta gelince pregny iğne yapıldı.5gün ilişki önerildi ve şuan adetimi bekliyoruz.
eğer olmazsam hamiş olabilirim.
iğnenin herhangi bir yan etkisi olmadı bende,benim bünyemde çookkkk hassastır yani.
iğneyi vurulduktan 10dk.sonra eşimle luna parka gittim gerisini düşünün yani

selam arkadaşlar.ben de 2.çocuğu istiyorum ama 2 yıldır olmuyo hiçbi sorun yok diyorlar.klomen kullandım bir ay olamadı doktor tekrar verdi ama kullanmadım sıkıldım artık.bi b.ka yaramıyo afedersiniz.yumurtalarım da normal çatlıyo yani.anlamadım ya.bu işin bi yöntemi varsa söyleyin bayanlar.her ay adet olacakmıyım olmayacakmıyım diye bekelmekten yoruldum

merhaba kızlarr, aranıza yeni katıldım. ben de 4 yıllık evliyim. yaklaşık 9 ay önce korunmayı bıraktık. kadın-doğum uzmanına gittik. tahliller ve muayene normal dedi. 6 ay denersiniz olmazsa ilaç kullanırız dedi. 7 ay sonunda hamile kalamadım ve ovulasyon testleri yaptım. yumurtam oluşmadığı saptandı ve kolmen tedavisi başlandı. geçen ay ilk kez klomen kullandım. adetimin 3. günü başladım. sabah ve akşam 1 tane 5 gün boyunca kullandım. 2 gün sonra 2 adet folikül saptandı. bundan 4 gün sonra istenilen büyüklüğe ulaştığı için ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. 15 gün sonra kanda hamilelik testi yapmamı söyledi. ancak ben 14 gün sonra adet oldum. çok fazla umuda kapıldığım için sanırım çok ağladım. doktorumu aradım. bu ay da klomene devam etmemi söyledi. yine adetimin 3. günü başladım. ilaçlarım 2 gün önce bitti ve bugün doktor kontrolüm var, yumurtam olup olmadığına bakılacak. her ne kadar stres yapmamaya çalışsam da sürekli kafama takıyorum. hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum. eşim de çocuğumuz olmadığı için çok üzülüyor. çünkü 4 yıllık evliliğimde hep kariyer için o istediği için ben çocuk yapmadım. keşke hiç korunmasaymışım. çok suçluluk hissediyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…