• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlama iğnesi süreci

zeyneb1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
1.978
0
116
Konya
arkadaşlar herkez bu süreci hamileliğe kadar ayrıntılarıyla anlatsınki sorularımıza net cevaplar bulalım;
benim bebeğim karnımda öldü sonra gebelik gerçekleşmeyince klomen tedavisine başladım ardından çatlama iğnesi iki dominant yumurtam vardı iltihap sorunumda yok istenen günlerde birlikte olduk yatakta yarım saat kalkmadım kendimi sıcak tuttum.çok ağrılarım oldu karnımda kasıklarımda,belimde çatlama iğnesinin 14. günügöbeğimden rahmime sıkı bir ağrı girdi akşamı lleke geldi leke 15. 16. günü devametti umudumu kaybetmedim 17.günü normal kanamam başladı ateş bastı inanılmaz sancım oldu normalde bunu yaşamazdım iki saat doğrulamadım şimdi kanamam devamediyor galiba çatlama iğnesinin sonucunu alamadım dua bekliyorum arkadaşlar.bide bu doktorlar neden net cevaplar vermiyor vücuduma neler oluyor bu çatlama iğnelerini onlara yapmak lazım:oklava:

merhaba arkadaşlar, ben de 4,5 senedir bebek sahibi olmak için uğraşıyorum. 2 kere aşılama ve 1 kere tüp bebek denedik.malesef sonuçlar negatifti. tüp bebekten sonra bir müddet ara vermeye, sadece yumurta takibi ile denemeye karar verdik. bu ay günde 1 adet klomen kullandım. 2 tane folikül oluştu. doktor gelişimlerinin gayet olduğunu söylediç geçen perşembe akşam 10 civarlarında ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. doktor cst. günü kontrole çağırdı, ancak gittiğimde yumurtaların henüz çatlamadığını söyledi. pazartesi günü tekrar kontrole gittim hala çatlamamış dedi. siz denemelere devam edin, gebelik olmazsa adetin3. günü tekrar gel dedi. ben anlamadım bu işi. neden iğneye rağmen yumurtalar çatlamadı acaba. benimle aynı durumda olan veya daha önce buna benzer olaylar yaşayanlar var mı?
olmadı tekrar tüp bebek denicez artık :(

bende çatlama iğnesi sonrası problem yaşadım dün doktora gittim şiddetli sancılarım vardı yumurta çatlamamış kist yapmış dedi iğneyi falan söylediği saatte yaptım her şeye uydum ama olmayınca olmuyor tüp bebekmi yapsam diyorum ama onun süreci nasıl bilmiyorum

arkadaşlar herkez bu süreci hamileliğe kadar ayrıntılarıyla anlatsınki sorularımıza net cevaplar bulalım;
benim bebeğim karnımda öldü sonra gebelik gerçekleşmeyince klomen tedavisine başladım ardından çatlama iğnesi iki dominant yumurtam vardı iltihap sorunumda yok istenen günlerde birlikte olduk yatakta yarım saat kalkmadım kendimi sıcak tuttum.çok ağrılarım oldu karnımda kasıklarımda,belimde çatlama iğnesinin 14. günügöbeğimden rahmime sıkı bir ağrı girdi akşamı lleke geldi leke 15. 16. günü devametti umudumu kaybetmedim 17.günü normal kanamam başladı ateş bastı inanılmaz sancım oldu normalde bunu yaşamazdım iki saat doğrulamadım şimdi kanamam devamediyor galiba çatlama iğnesinin sonucunu alamadım dua bekliyorum arkadaşlar.bide bu doktorlar neden net cevaplar vermiyor vücuduma neler oluyor bu çatlama iğnelerini onlara yapmak lazım:oklava:

slm zeynebciğim..bende klomen ve çatlatma iğnesini baya kullandım..zaten hamileliğimde klomen ve çatlatma iğnesiyle olmuştu..eylülden beri yani amaliyatımı olduğum aydan beride tedavi oluyorum..bendede inanılmaz ağrılar oluyor bu hapı içmeye başladığım günden sonra..adetime 15 gün kala falan inanılmaz göğüs ağrısı çekiyorum..kasıklarım ağrıyor sürekli..benimde geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi sonucu kistim oldu...adetim o ay çok az geldi..ben çok korktum rahim yapışması vardı bende kürtaj sonrası oldu yine tekrar etti sandım ama neyseki kistmiş..bunada şükür dedim..çünkü ben kürtaj olduktan sonra adet olmadım hiç...şimdi azalınca bile korkuyorum..çok önemli bişeymiş adet olmak..kist olduktan sonra o ay ilaç falan vermedi dr bana kendini atacak bu ay dedi..siz yumurtlama günlerini takip edin dedi ertesi ay gittiğimde kaybolmuştu kist..sana dr ilaç verdimi kist için..anlamıyorum çatlatma iğnesi oluyoruz yinede çatlamayabiliyor yumoşlar.. bilmiyorumkismile ben bu ay ilaç kullanmadım dr um tatildeymiş ama böğürtlen kökü yaptım içtim çatlamaya yardımcı oluyor diye şimdi adetimi bekliyorum..ne oldu bilmiyorumm..bakalım göreceğizz. CADIARZU

merhaba arkadaşlar ben 9 yıllık evliyim 8 yaşında bir oğlum var.2.kez anne olmak istiyorum ama nafile..
Kist problemlerimden çok fazla ilaç kullandım şimdide kilo sorunum oluştu.2006 kasımdan beri bebek için uğraşıyorum ama elde var sıfır.Ocak ayında ovitrelle iğnesi oldum kist yaptı şimdide serophene başlamamı söyledi doktorum çok umutsuzum rabbim yardımcımız olsun ilginize ihtiyacım var...

herkese merhaba bugün siteye kayıt oldum bende hamile kalmak için çalışmalara başladım önce prolaktin seviyem yüksek çıktı sonra normale döndü eşimde de gerekli kontrolleri yaptırdı bir sorun görünmüyor.Bu kloremen ilacını kullanmak istiyorum dr bilgisi olması gerekiyormu kullanımı nasıl beni bilgilendirmeniz mümkün mü?çatlatma iğnesi olmadan da bu ilacı kullanabiliyormuyuz

herkese merhaba bugün siteye kayıt oldum bende hamile kalmak için çalışmalara başladım önce prolaktin seviyem yüksek çıktı sonra normale döndü eşimde de gerekli kontrolleri yaptırdı bir sorun görünmüyor.Bu kloremen ilacını kullanmak istiyorum dr bilgisi olması gerekiyormu kullanımı nasıl beni bilgilendirmeniz mümkün mü?çatlatma iğnesi olmadan da bu ilacı kullanabiliyormuyuz

aman cnm sakın haaa dr yazadan kullanamazsın bu hapı..adetin 5. günü kullanmaya başlanıyo ve 5 gün günde 2 tane içiyosun..sonra dr a gidiyosun her 2 günde bir ki yumurtaların büyümüşmü ona bakılıyor..ona göre çatlatma iğnesi oluyosun..bizlerin iğne olmamıza rağmen kist oluşabildi düşün..çok zarlı sakın kendi başına alıp içme kesinlikle dr kontrolü altında kullanmalısın..ALLAH yardımcın olsun..

Anladım bende yaron baŞlamayı planlıyordum ama ıĞne olmadan bırkaÇ sıtede ınceled,m ÇoĞu kadın kullanıyor faydasını da epey gÖrmÜŞler ama ne bılım

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

arkadaşlar hamileyim:CüvCüv:

1ay önce ilk bunları yazmışsın ve kist oluşmuş.
geçen ay ben de aynı tedaviyi görmüştüm ve bende de yumurta çatlamadığı için kist oluştu.
Bu ay kist için ilaç kullanıyorum sadece.
Kistten sonra doktorun sana nasıl bir tedavi uyguladı?
1 ay sonra hamile kalmışsın Çok sevindim senin adına,Tebrik ederim alkisalkisalkis :nazar:
Kistten sonraki süreci paylaşırsan memnun olurum

Back