- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35
-
Klomen tedavisi adetin 4. Veya 5.gunu baslatilir kuzum 5 gun kullaniyorsun hapi doktor dozuna ne kadar alacagina karar veriyor zaten. Sonra 5 gun kullandiginda 2 gun dinlenip 3.gun doktorun genelde yumurtan gelistimi diye bakmak icin randevu veriyor gittiginde eger yumurtan 18mm 22mm arasindaysa catlatma ignesini veriyor vurduruyorsun ve iliski gunlerinii doktorun sana söylüyor. Sonra gerisi size kalmis degerlendiriyosun ve 14 gun bekliyosun adet olursan gebelik yok olmazsan test yaparsin :) süreç bu sekilde.İyi akşamlar kızlar klomen ve çatlama ignesi nasıl bir şürec acba neler yapılıyor nelerden başlanır doktorum adetin 21 gnu gel pregstan testı yapalım dedi bende klomen ve çatlama ignesi soledım ozmanbi bakalım teste dediı nasıl nasıl bır şüreç acaba bu nasıl oluyor ben Dr gıtcegım zaman adettım 21 gun gecmiş olcak ozman obur aya (ocak) kalacak mıhiç bilgim yok
Çok teşekkür ederim canım saol msjını için birşey sorcam mutlaka 14 gun adet oluuormusun hamıle dglsenKlomen tedavisi adetin 4. Veya 5.gunu baslatilir kuzum 5 gun kullaniyorsun hapi doktor dozuna ne kadar alacagina karar veriyor zaten. Sonra 5 gun kullandiginda 2 gun dinlenip 3.gun doktorun genelde yumurtan gelistimi diye bakmak icin randevu veriyor gittiginde eger yumurtan 18mm 22mm arasindaysa catlatma ignesini veriyor vurduruyorsun ve iliski gunlerinii doktorun sana söylüyor. Sonra gerisi size kalmis degerlendiriyosun ve 14 gun bekliyosun adet olursan gebelik yok olmazsan test yaparsin :) süreç bu sekilde.
Canim bende genelde 14 ve 15.gunler oldu. Eger kist vs gibi bi sorun olmazsa en gec 15.gun olursun :)Çok teşekkür ederim canım saol msjını için birşey sorcam mutlaka 14 gun adet oluuormusun hamıle dglsen
Ben 18. Gündeyim az önce lekelenme başladıCanim bende genelde 14 ve 15.gunler oldu. Eger kist vs gibi bi sorun olmazsa en gec 15.gun olursun :)
11.gün kan verdim 0.0 ama bazen iğne etkisi geçmiyor 14 gün beklemek en iyisi. Bi arkadaşın 3 küsür çıkmış 11.günKızlar catlatma ignesinden sonra gebelik testi yapaniniz var mı ? Varsada ne zaman yaptınız?
Peki şuan siz ne durumdasınız11.gün kan verdim 0.0 ama bazen iğne etkisi geçmiyor 14 gün beklemek en iyisi. Bi arkadaşın 3 küsür çıkmış 11.gün
14. Günüm regli bekliyorum geçen ay da 11. Gün 0.0 çıktı 15 gün regl oldum.Peki şuan siz ne durumdasınız
Inşallah bu sefer boş çıkmaz inşallah hayırlı evlat nasip eder bi sefer size allahim14. Günüm regli bekliyorum geçen ay da 11. Gün 0.0 çıktı 15 gün regl oldum.
Bu ay artık ihyimal yok canım. Ama duan için çok tesekkur ederim.Inşallah bu sefer boş çıkmaz inşallah hayırlı evlat nasip eder bi sefer size allahim
Iğne oldum ebet ayın 13nde yumurtlamam oldu iğne yaptı doktor ilk defa başladım bu ay bakalimBu ay artık ihyimal yok canım. Ama duan için çok tesekkur ederim.sen ne durumdasin iğne mi oldun sen de?
Hayırlırlısı olsun inşallah.Iğne oldum ebet ayın 13nde yumurtlamam oldu iğne yaptı doktor ilk defa başladım bu ay bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?