Gebeliğe Hazırlık Klomen ve benzeri ilaçlar ile hamile kalanlar 2018

• Konu Sahibi Konu Sahibi S267
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

S267

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
65
159
43
30
Arkadaşlar ben 7 aylık evliyim gebe kalamıyorum doktora gittim herşey güzel sorun yok dedi bu ay klomen kullandım 5 gün 1 doz olarak Dr. Vermedi tavsiye üzerine içtim kist yapma olasılığından korkuyorum yan etki yapmadı çünkü ilk iki gün azıcık kasığım ağrıdı geçti kullananlar bilgi verebilir mi

Arkadaşlar inrahim saraçoğlunun yumurta kalitesini arttırmak için söylediği havuç ve incir kürünü uyguluyorum bu ay olumlu sonuç alırsam buraya yazıcam ama klomen hakkında tecrübesi olan yok mu

1.5 senedir uğraşıyoruz rahim filmi hariç hepsini yaptırdım bişey çıkmadı bu ay bende klomen kullandım 5 gün 1 doz ve hiç bi belirtim olmadı ama yumurtam olmuş çatlama iğnesi yaptırdım. Yine bi belirti yaşamadım. Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor heralde

İnşallah hayırlı bi sonuç alırsın ben iğne vurulmadım dün son ilacı içtim bakalım bu ay yine tutmazsa Doktora gidicem

İçinde 10 tane var 5 gün 2 doz olarak içmeniz lazımdı keşke doktora danışsaydınız boşuna hormon yüklüyorsunuz vücudunuza siz bikaç gn snra doktora gidip yumurtalıklarınızın boyutunu öğrenin bence ona göre çatlatma iğnesi verebilir

Hayır canım içtiği şekil de de sorun yok. Ben gunde 2 sefer içtiğimde yumurtalıklarım kontrolsuz buyumus mu.
Pko lularn günde 1 içmesi gerekiyormuş

Açıkçası günde 2 doz içmeye korktum ve doktora gidince oda kızacaktır kendi başına neden içtin diye kist oluşmamıştır umarım bu ay gebe kalmazsam gidicem kist oluşmuşsa o zaman görünür

Hayır canım içtiği şekil de de sorun yok. Ben gunde 2 sefer içtiğimde yumurtalıklarım kontrolsuz buyumus mu.
Bende pko yok yani doktor bişey demedi bizim arkadaşa muane etmeden ebe klomen günde 1 doz ve folik asit günde iki doz içmesini içerken dua etmesini söylemiş içti maşallah şimdi 4 aylık gebe bende bi umut doktorlala uğraşmadan böyle deniyim dedim

Bende pkoluydum 2 adet olarak vermişti bana da tabi değişkenlk gsterebilir ama bu ilaçlar doktor kontrolünde kullanılması gereken ilaçlar ♡

Kızlar 4 gündür kasıklarım ağrıyo dün çatlama olduğuna dair akıntıyı gördüm bugün yine ağrıyo kasıklarım inşallah bu ay bişiler olur ilaç kür dua birinden biri vesile olur da hayırlı haber alırsam yazicam yine

Konuyu ben açmıştım 2 ay önce hâlâ gebe değilim sorun eşimde çıktı sperm hareketsizliği çıktı keçi boynuzu kürü içti ama ilk ay başarısız oldu konuya bakanlar için bilgi olsun diye yazıyorum

Kızlar merhaba.Yaşadıklarımı yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler varsa cevap yazabilir mi lütfen.Ben bu ay adetimin 3.günü klomene başladım.Klomen bitince 9 gün ara verdik ve sonra duphastona başladım duphastonun bitmesine dört gün var adet tarihine de altı gün var.Fakat göğüslerim çok hassas,değişken ruh hallerim var,alt karın bölgemde zaman zaman kasılmalar ya da adet olacakmışım gibi ağrılar,baş ağrısı,tahammülsüzlük ve önemli derecede bel ağrısı var acaba bunlar ilaçlardan mı yoksa hamilelik belirtisi de olabilir mi?Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…