• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Klomen ve aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
YOK CNM DHA ASILAMAM IOLMADI KLOMENI KULLANDIGIMIN 2 GUNU 10 M DI DR BANA BIERE TANE IS DEDI 2 SER ICTIM PTESI RANDEVUM VAR UMARIM YUMURTALILARIM 18 M YE KDR ULASIR ULASMAZSA ONUME UUZN BIR DEVAVI SURECI VAR OVULOSYON GUUME DHA VAR

Bnmde iğnenin bugun 4. Günü inşallah tutar kızlar yumlar çok büyük o yüzden biraz endişeliyim

YOK CNM DHA ASILAMAM IOLMADI KLOMENI KULLANDIGIMIN 2 GUNU 10 M DI DR BANA BIERE TANE IS DEDI 2 SER ICTIM PTESI RANDEVUM VAR UMARIM YUMURTALILARIM 18 M YE KDR ULASIR ULASMAZSA ONUME UUZN BIR DEVAVI SURECI VAR OVULOSYON GUUME DHA
Bnce daha bile geçer 2. Günü 10 mm baya iyi çünkü günde 2mm büyüyor bana kalırsa çok içme bnm 10. Günü yani ilaç bittikten 1 gün sonra solda 2 yum vardı sagda 1 soldakilr 17 ve 21 di sagdaki 10 mm 3 gün sonea tekrar gittim araya haftasonu girdi çünkü 21 ve 27 cm olmuştu sagdaki de görünmedi hiç sonra çatlatma iğnesi yaptı bnde beklemedeyin inşallah buraya hamileyim diye yazarım :))

INSALLAH IYI GELIR BIZE UMARIM BIZDE BU GUZEL DUYGUYU YASARIZ :(

Negatif çıktı doktor seni bir takip edelim geç döllenmi
Test ne oldu metak ettim inşallah yolundadır herşey?
Olabilir.Tamamen akıntın kesilince gel seninle ilgileneyim dedi

kizlar klomen tedavisi doktormu başlatti ? benimde artık sabrım kalmadı doktorum başlatmadı aşılama tüp artık hangisi olur ise dişünmkteyim ciddi anlamda doktorumuda değiştirecegim tabi

kizlar klomen tedavisi doktormu başlatti ? benimde artık sabrım kalmadı doktorum başlatmadı aşılama tüp artık hangisi olur ise dişünmkteyim ciddi anlamda doktorumuda değiştirecegim tabi
Canım yaşın kaç kaç yıldır evlisin tedavi gördn mü hiç hormon degerlerin nasıl

Canım yaşın kaç kaç yıldır evlisin tedavi gördn mü hiç hormon degerlerin nasıl
30 yasindayim yaklasik 1 yildan fazla cocuk deniyoruz tedavi tam görmedim ama bi cok test yapildi rahim filmi hariç

benim de 22 mm yumurtam oldu. çatlatma iğnesi yapmadı doktor. yani kiste dönüşmüş de olabilir sanırım biraz büyük bi yumurta oldu

KIZLAR GUNAYDIN RAHIM FILMINI MUTLAKA CEKTIRIN ISTANBULKDAYSANIZ UYGUN VE COK GUZEL BIR YER SOYLEYEBILIRIM..BENIMDE AYNI SEKILDE SABRIM KALMADI AMA YAPACAK BISEYIMIZ YOK KJIZLAR SABREDICEZ RABBIM DUALARIMIZI ELBET KABUL EDICEK

KIZLAR GUNAYDIN RAHIM FILMINI MUTLAKA CEKTIRIN ISTANBULKDAYSANIZ UYGUN VE COK GUZEL BIR YER SOYLEYEBILIRIM..BENIMDE AYNI SEKILDE SABRIM KALMADI AMA YAPACAK BISEYIMIZ YOK KJIZLAR SABREDICEZ RABBIM DUALARIMIZI ELBET KABUL EDICEK
neresi var istanbulda ? bende cmt doktora gidicem sanirim artık öenrir banada

FINDIKZADEDE HEKIMOGLU GORUNTULME HARIKA BENIM ODUM KOPUYORDU ACIR DIYE HEMDE PAHALIYDI BAYILTARAK YAPMAK DEDIM MECBUR ACI CEKICEM AMA GITTIM BAYILTMADAN YAPTIRDIM SON TEKNOLOJIYLE HARIKAYDI HICCC ACIMADII COK SUKUR TUPLERIM TEMIZ CIKTI 350 TL YE YAPTIRDIM GIDERSEN HBR VER YARIMCCI OLURUM

FINDIKZADEDE HEKIMOGLU GORUNTULME HARIKA BENIM ODUM KOPUYORDU ACIR DIYE HEMDE PAHALIYDI BAYILTARAK YAPMAK DEDIM MECBUR ACI CEKICEM AMA GITTIM BAYILTMADAN YAPTIRDIM SON TEKNOLOJIYLE HARIKAYDI HICCC ACIMADII COK SUKUR TUPLERIM TEMIZ CIKTI 350 TL YE YAPTIRDIM GIDERSEN HBR VER YARIMCCI OLURUM
tamamdır saolasın . Cmt normal muaynemi olayım doktorun talebi olursa o yönde haber ederim bende oraya giderim

Back