Selam kızlar bende 1 yıldır evliyim hiç bi sorun çıkmadı klomen kullanıyorum 4. Günüm 5 nisanda çatlatma iğnesi yapılacak benim sorum şu; doktorum eğer istersen direk aşılama yapalım eşinle konuş düşün karar ver dedi şansını arttırmış olursun dedi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Çok çabaladık olmadı. Şimdi son bir şanş tüp bebek deneyeceğiz canım. Rabbim tüm isteyenlere versin. Bu duruma düşmeden çok anlamıyor muşsun karşındakini 😞 Eşime de ayrı üzülüyorum. Bebekleri çok seviyoru o da çok istiyor🙏😞 Yok kesinlikle yaşamayan bilemez insanlar hemen hamile kalıyor ama...
Selam kızlar bende 1 yıldır evliyim hiç bi sorun çıkmadı klomen kullanıyorum 4. Günüm 5 nisanda çatlatma iğnesi yapılacak benim sorum şu; doktorum eğer istersen direk aşılama yapalım eşinle konuş düşün karar ver dedi şansını arttırmış olursun dedi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Bende 1.5 yıllık evliyim bizdede herhangi bi sorun yoktu devlette aşılama yaptırdım beklemek istemedik. Herhangi bi zararı falan yok doğal yöntem bi nevi yaptırabilirsin. Şırıngayla spermi yumurtalıklara en yakın yere bırakıyorlar o yüzden normal ilişkiye göre şans biraz daha artıyor. 1-2 dakikalık bi işlem zaten :)