• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve adet gecikmesi

arzu_nur77

şükürler olsun seni bana verene
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2007
732
53
648
merhabalar bayanlar.ben geçtiğimiz ay klomen kullandım son adet tarihim 11 aralık normalde 7 sinde adet görmem gerekiyordu ama görmedim psikopata bağladım sürekli test yapıyorum ama sonuç negatif sizlerde bu kadar gecikme oldumu 1 hafta oldu bugün geçeli.1 hafta 10 gündürde ağrılarım oluyo ara ara adet oluyormuş gibi yardımcı olabilecek aynı durumda olanlar varmıı:KK43::KK43:

ben de klomen kullandım bu ay ve reglim 3 gün gecikti..
test yapmadım henüz ama regl belirtilerim var yoğun şekilde..
idrar testinde geç çıkabiliyor kan testi yaptırsana..

ben de klomen kullandım bu ay ve reglim 3 gün gecikti..
test yapmadım henüz ama regl belirtilerim var yoğun şekilde..
idrar testinde geç çıkabiliyor kan testi yaptırsana..

ama benim tam 1 hafta oldu çıakrdı idrar testinde olsaydı kesin kist oluştu :( yarın dr.uma gidicem bakalım

rica ederim..
inş güzel haberler veririz birbirimize :)
beklemek çok sinir bozucu gerçekten..

rica ederim..
inş güzel haberler veririz birbirimize :)
beklemek çok sinir bozucu gerçekten..

yarın gidiyorum bakalım ben dr.uma..ya kist yada stresten dolayı gecikme başka yolu yok benimkinin :( kist olmasında tek..teşekkürler

TEŞEKKÜR EDERİM CVPLADIĞIN İÇİN ARKADAŞIM BU ARADA..SENDEN BAŞKADA YAZAN OLMAMIŞ ZATEN Bİ SEN BİDE BEN VARMIŞIZ
mrb doktora gttn mi bnde bu ay klomen kullandm fakat yumurtam gelşmedi ve sonra incir kürü yaptm ve adetm 2 gün gecikti senn sonçlarını merk ettm acaba klomen geciktrmş olablrmi

mrb doktora gttn mi bnde bu ay klomen kullandm fakat yumurtam gelşmedi ve sonra incir kürü yaptm ve adetm 2 gün gecikti senn sonçlarını merk ettm acaba klomen geciktrmş olablrmi

yok daha gitmedim yarın gidicem bakalım sanırım kist oluştu

ne kdr gecti bnm hiç adet belirti yok sadece sol kasığmda ağrım vr o kdr senn vrmıydı
benim bugün 1 hafta oldu gecikmem..1 hafta 10 gündür adet olcakmışım gibi ağrılarım vardı ama bilemiyorum ben çok stres yaptım onlada alakalı olabilir :(

kür yapınca adetler gecikiyor zaten

benim bugün 1 hafta oldu gecikmem..1 hafta 10 gündür adet olcakmışım gibi ağrılarım vardı ama bilemiyorum ben çok stres yaptım onlada alakalı olabilir :KK43:
benm yumurtam gelşmeynce doktor çatlatma iğnesi vermedi tüp bebek önerdi tabi bzde saldık ipleri hiçö stres yapmadm bu süreçte incir yedm inofolik kullanmaya başladm ve 2 gn gecikince bende bi heycanlandm çnkü hiç şaşmazdı ay ne blym ya

Bende klomen kullanmadan önce kist tedavisi gördüm 3 ay tam 6 cm.di. ve ben soğan suyu kürü kullandım 3 ay boyunca ve adetlerim hep düzenli geldi benim etkileemdi yani bilemiyorumki..
benim tek derdim şu an tek umudum kist oluşmuş olmaması

bide ben sadece yedm inciri incr kürü derken yanlş yazmışım bana ye dediler yedm diğer aylarda kürünü yapmştm suyunu içtm yani ne blym
ben de yemiştim, suyunu içmedim. bal tarçın çörekotu da güzel yumurta geliştiriyor, çatlatıyor ve adet miktarını arttırıyor.

Back
X