• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen tedavisi

Merhaba ben aranıza yeni katıldım
2 yıldır evliyim 6 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı bende doktora gittim benim ve eşimin bütün testleri yapıldı hiç bir problem yok her şey yolunda adetimin 3. Günü doktor klomen verdi (ama kafama oturmayan bir şey var sıkıntı yoksa neden ilaç kullanıyorum) ilişki takvimi hazırladı 13 ünde kontrolüm var bu süreçten geçen var mı
Merhaba süreç ne oldu merak ettim inşallah bebis vardır hayırlısıyla

Merhaba şuan ne durumdasınız tekrar başladınız mı klomene ? Bende bu ay başladım adetin ikinci günü 2 ekim ve 6 ekim arası sabah akşam 5 gün kullandım. Çarşamba kontrolüm var. Siz ne durumdasınız ?
Henüz gebelik olmadı iki ay klomen kullandım bu ay doktorum femara+otrivelle kullandırttı reglime üç gün var bakalım

Henüz gebelik olmadı iki ay klomen kullandım bu ay doktorum femara+otrivelle kullandırttı reglime üç gün var bakalım
Bende ilk ekimin 2 si ile 6 sında başladım 5 gün sabah akşam. Sonrasında kontrole gittim ilaç fayda etmediği için aynısından tekrar başlattı 15 ekim - 19 ekim arası sabah akşam 5 gün aynı şekilde. Yani İlk kutuyu kullandım bir hafta sonra ikinci kutuya başlattı. Yarın son ilacımı içicem tekrar kontrole gidicem bi fayda ettigini düşünmüyorum cünkü ilk kullandıgımda geçen hafta afedersiniz çokca şeffaf yumurta akı akıntım oldu kasık agrım oldu kist oluşturmamıştı ama bu haftaki hiç diğeri gibi etki etmedi hayırlısı olsun hakkımızda.
Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz ?

Bende ilk ekimin 2 si ile 6 sında başladım 5 gün sabah akşam. Sonrasında kontrole gittim ilaç fayda etmediği için aynısından tekrar başlattı 15 ekim - 19 ekim arası sabah akşam 5 gün aynı şekilde. Yani İlk kutuyu kullandım bir hafta sonra ikinci kutuya başlattı. Yarın son ilacımı içicem tekrar kontrole gidicem bi fayda ettigini düşünmüyorum cünkü ilk kullandıgımda geçen hafta afedersiniz çokca şeffaf yumurta akı akıntım oldu kasık agrım oldu kist oluşturmamıştı ama bu haftaki hiç diğeri gibi etki etmedi hayırlısı olsun hakkımızda.
Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
Ben artık salmış durumdayım medicanaya gidiyorum ama bu ay kendi haline bırakmaya karar verdim dün regli günümdü test yaptım negatif hala olmadkm bakalım

Back