klomen tedavisi lütfen yardım edin!!!

Gerronimo

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
62
91
303
Arkadaşlar dun doktora gittim 50mg günde 2tane klomen kullanmamı söyledi şuan adetin 5.günü başla bir hafta sonrada kontrole gel dedi simdi ben gidene kadar mi kullanıcam ve ayrıca adetim yarin bitiyor klomen kullanırken ilişkiye girilebilir mi lütfen yardımcı olun doktora da sormadim o da sağolsun bir açıklama yapmadı ne yapacağını bilmiyorum

5 günlük ilaç zaten bitince gideceksin dr.a ve yumurta takibin yapılacak..ilişkiye girmende hiçbir sakınca yok...rahat oll..

Klomen kullanırken ilişkiye girmenin bi sakıncası yok. Ayrıca ilacı 5. gün başlayıp 5 gün kullanıcaksın. 2 gün bekleyip doktora o gün yani 12. gün gideceksin. En azından benim tecrübelerim böyle. Sanırım devlete gidiyorsun, yeterince bilgilendirilmediğine göre .. o zmn dediğim gibi yap. Özelde de devlette de bu tedaviyi oldum ve her ikisinde de bu şekilde uygulandı bana. Sevgiler!

arkadaşlar merhaba ben klomeni ilk bu ay kullandım normalde adet düzensizliğim vardı doktor tüm hormon ve diğer tahlilleri yaptı bi problem çıkmadı klomen tedavisine başladık adetin 3. gününden sonra 5 gün günde iki adet olmak üzere kullandım bittikten 5 gün sonrada doktora gittim 2 adet yumurtam oluşmuş gerekli büyüklükte biri sağ yumurtalığımda biri solda gün aşırı ilişki önerdi bu ay adetin düzenli olur olmazsa hamilesindir zaten dedi. dün malesef adet oldum ama aklımı karıştıran yada umudumu hala yitirmek istemediğimden bir yumurta döllenipte ikincinin dışarı atılma ihtimali olabilir mi ? fazla yumurtası oluşup hamile kalan var mı? böyle bi ihtimal kafamı kurcalıyor ona göre 3. gün tekrar klomene başlıcam. lütfen yardımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…