Gebeliğe Hazırlık KLOMEN TEDAVISI ILE BU DEGERLERLE HAMILELIK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pinkhouse34

bslngc;112.0 yndn;105.8 gncl;101.8
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
1.576
2.030
48
34
evet kızlar bugün adetin 3. günü ve asagidaki tahliller yapıldı sonuc9klomen başlandı 5. gün başlayacağım sizce bu degerler ile hamile kalabilirmiyim yumurta catlamasi lazım iğneden hariç ne onerirsiniz
20190903_171845.png

Kuzum tsh iyi ama digerlerinden anlamiyorm hic baktirmadim fsh lh ve estradiole doktorun bunlari gorerek klomen verdiyse ztn sorun olmaz. Klomen ve catlatma ignesi uygulamacagi icin zaten lh cok onem tasimaz gibime geliyor

Kuzum tsh iyi ama digerlerinden anlamiyorm hic baktirmadim fsh lh ve estradiole doktorun bunlari gorerek klomen verdiyse ztn sorun olmaz. Klomen ve catlatma ignesi uygulamacagi icin zaten lh cok onem tasimaz gibime geliyor
kuzum nasıl yani anlamadim bisey

bi değerle catlamaz gibime geliyor canm ya senin de degerlerin yuksekmiydi
Yok kuzum ya değerlerim yüksek değildi hatta ben klomen kullandım beş gün sonra kontrole gittim yumurta 13,12,14 falan yani henüz hiç gelişmemiş doktor bana dedi 6 gün sonra gel gelişmezse çatlatma iğnesi yaparız gidemedim kaza yaptık falan derken hamile kalmışım üstelik bende ne ararsan var 😊

Yok kuzum ya değerlerim yüksek değildi hatta ben klomen kullandım beş gün sonra kontrole gittim yumurta 13,12,14 falan yani henüz hiç gelişmemiş doktor bana dedi 6 gün sonra gel gelişmezse çatlatma iğnesi yaparız gidemedim kaza yaptık falan derken hamile kalmışım üstelik bende ne ararsan var 😊
darisi van inşallah kuzum

Lh fsh arası yakın olması lazım pco diyorlar fark 2 katından fazla ise.

Back