• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMEN SÜRECİ , KLOMEN DİRENCİ VE YUMURTA TAKİBİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Papatya3866

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
506
404
33
29
Merhaba , adetinin 3. Günü klomen kullanmaya başladım günde 2 defa sabah aksam.
5. Gün hap bitti 6. Gün kontrole gittiğimde Kayseri prof. Dr. Gökalp öner klomene karşı direnç oluşturmuş yumurtalıkların yumurtan büyümemiş dedi ve boyutunu sayısını bile söylemedi.
Direk iğne başlayalım dedi Menopur 75 , 5 gün kullan o iğneyi gel ama şansın düşük yüzde 5 icin uğraşıyorsun dedi birde psikolojik beni mahfetti dalga geçer gibi bu kadar üzülüyorsan acayim karnını tüp bebek koyayım o da yüzde 35 tutar dedi . Asla önermiyorum ticaret olarak bakıyor bu özel duruma bu hekim.
Bizi mahfetti ordan çıkıp normal kadın doğum doktoruna gittim süreçten bahsettim kontrolde adetin 8. Günü 10mm 2 tane sağ yumurtalığımda var dedi. Takibe alıcaz 11. Günü gel dedi.
Ben anlam.veremiyorum adam akıllı doktor bulamıyorum Kayseride bu kadın doğum doktoru da ilaçtan yana değil hiç bir şey kullanmayacaksın iğneleri önermiyorum dedi sadece ınfolic combi ye devam et gebe kalana kadar dedi. Lütfen bir akıl verin bana

5. Gün hap bitti 6. Gün kontrole gittiğimde Kayseri prof. Dr. Gökalp öner klomene karşı direnç oluşturmuş yumurtalıkların yumurtan büyümemiş dedi ve boyutunu sayısını bile söylemedi.
Direk iğne başlayalım dedi Menopur 75 , 5 gün kullan o iğneyi gel ama şansın düşük yüzde 5 icin uğraşıyorsun dedi birde psikolojik beni mahfetti dalga geçer gibi bu kadar üzülüyorsan acayim karnını tüp bebek koyayım o da yüzde 35 tutar dedi . Asla önermiyorum ticaret olarak bakıyor bu özel duruma bu hekim.
Bizi mahfetti ordan çıkıp normal kadın doğum doktoruna gittim süreçten bahsettim kontrolde adetin 8. Günü 10mm 2 tane sağ yumurtalığımda var dedi. Takibe alıcaz 11. Günü gel dedi.
Ben anlam.veremiyorum adam akıllı doktor bulamıyorum Kayseride bu kadın doğum doktoru da ilaçtan yana değil hiç bir şey kullanmayacaksın iğneleri önermiyorum dedi sadece ınfolic combi ye devam et gebe kalana kadar dedi. Lütfen bir akıl verin bana
Kayseri acıbademde özgeye gittim iki sene. Size öylümü anlatayım. 1 senedir çocuğum olmuyor diyerek gittim pcoluyum. Özge tüp bebek yapmak istemedi hep doğala yönlemdirdi. Israrım üzerine klomenle çatlatma denedik. Rahmimi baskıladı ince kaldı tutmadı. 2 kere denedik bunu sonra aylarca gitmedik. Sonra bebek sürecinin 1.5 inci yılında tekrar özgeye gittik. Tüp bebek istedik gerek yok dedi aşılamaya ikna ettik çünkü hocamız ciddi bi sorun olmadıkça doğaldan yana. Neyse dedi ki aşılamayı hcg olmadan yapamam dedi. Böylece rahim filmi çekildim. Temiz çıktı ama doktorum dediki hemen aşılama yapmayalım hcg hamileliği hızlandırıyor 3 ay bekleyelim. Ben 1 ay sonra hamile kaldım. Sonrasında düşük yaptım. Tekrar özgeye gittim 3 ay sonra. Yine tüp bebek istedim🙈 gel sana çatlatma yapalım dedi bu sefer gonalla yaptık tutmadı. Diğer ay bekle dedi hamile kaldım. Hep beni doğal yöntemlere yönlendirip çok etik davranan doktoruma minnettarım🙏 Belki size bi fikir olur

Kayseri de yaşıyorum bana da önerdiler system de Hümeyra ve Gökalp hocayı
Ama ben kendi doktorumdan vazgecmedim.Hüma da Dinçer Sümer hocaya gidin derim.Guler yüz ilgi alakalı her şeyi mükemmel.Asla hastasını unutmayan bir doktor. Ben adetimin son günü gittim ve pko hastasiyim direkt klomen verdi sabah tok karnina 1 tane al 5.gun gel dedi 18 cm biri.Bir digeri 15 idi hemen yarim enjeksiyon yumurta büyütme yaptırdı ertesi gün catlatma iğneni vur inşallah 6 Aralık'ta bebegimiz olsun dedi. Hüma ya gittiniz mi bilmiyorum

Ama ben kendi doktorumdan vazgecmedim.Hüma da Dinçer Sümer hocaya gidin derim.Guler yüz ilgi alakalı her şeyi mükemmel.Asla hastasını unutmayan bir doktor. Ben adetimin son günü gittim ve pko hastasiyim direkt klomen verdi sabah tok karnina 1 tane al 5.gun gel dedi 18 cm biri.Bir digeri 15 idi hemen yarim enjeksiyon yumurta büyütme yaptırdı ertesi gün catlatma iğneni vur inşallah 6 Aralık'ta bebegimiz olsun dedi. Hüma ya gittiniz mi bilmiyorum
Cevap verdiğiniz icin çok teşekkür ederim :) ne kadar güzel yazmışsınız benim.icin ugrasip🙏 bugün medical palace mustafa oğuz yılmaza gittim 3 gün önce gittiğimde iki yumurta 10 mm idi bugün 16 olmus ikiside dedi. Pazartesi günü tekrar gel.bakalim dedi

Cevap verdiğiniz icin çok teşekkür ederim :) ne kadar güzel yazmışsınız benim.icin ugrasip🙏 bugün medical palace mustafa oğuz yılmaza gittim 3 gün önce gittiğimde iki yumurta 10 mm idi bugün 16 olmus ikiside dedi. Pazartesi günü tekrar gel.bakalim dedi
İşte en güzel şey moral,demek ki neymiş yumurtan buyuyormus.İcine sindiyse doktor devam et.İnsallah pazartesi 18-20 cm olmus olur.Sakin stres yapma 🥰

Öncelikle gökalp beye gitmemek le en iyisini yapmışsınız. Doktor hastalarıyla duygu bağı kurmuyor böyle özel bir us yaparken ve çoğu şeyi bence ticarete bağlıyor. Neyim var dediğimde " en ucuz yollu tedaviyi denied işte o da yüzde 5 sans" demesi ve asla açıklama yapmaması anlamadığım bir şey olduğunda anlamayacak bisey yok diyerek cevap vermesi gibi gibi..
Ve bugün gittiğim doktorun klomen e karşı direnç olduğunu düşünmüyorum 3 günde 10 mm den 16 mm ye cıkmış yumurta büyüklüğün eğer o iğneleri kullansaydın şimdi burdaki tüm folikuller büyüyecekti gibi bisey söyledi.. bugün günüm güzel başladı.
Pazartesi.gunu sizin önerinizle sizin doktorunuza da görüneceğim insallah

Öncelikle gökalp beye gitmemek le en iyisini yapmışsınız. Doktor hastalarıyla duygu bağı kurmuyor böyle özel bir us yaparken ve çoğu şeyi bence ticarete bağlıyor. Neyim var dediğimde " en ucuz yollu tedaviyi denied işte o da yüzde 5 sans" demesi ve asla açıklama yapmaması anlamadığım bir şey olduğunda anlamayacak bisey yok diyerek cevap vermesi gibi gibi..
Ve bugün gittiğim doktorun klomen e karşı direnç olduğunu düşünmüyorum 3 günde 10 mm den 16 mm ye cıkmış yumurta büyüklüğün eğer o iğneleri kullansaydın şimdi burdaki tüm folikuller büyüyecekti gibi bisey söyledi.. bugün günüm güzel başladı.
Pazartesi.gunu sizin önerinizle sizin doktorunuza da görüneceğim insallah
Adımı da verebilirsiniz,(merve Alkaç) elinizde ki raporlarla gidebilirsiniz gercekten cok ilgili.Eger esiniz memur beyaz yaka vs ise indirim uygulaniyor (tek gidecekseniz karti varsa fotografini cekip vezneye gostermeniz yeterli) ben cok cok memnunum asistani bile cok tatli.Kesin gidecekseniz şayet ilk kez geldiginizi belirtin asistani oykunuzu dinleyip not aliyor 🥰 belki yumurtaliklariniz büyümüş olur ya da bana yaptığı gibi enjeksiyon yapip catlatma verir. Hastanenin anlasmali eczanesi var arka çıkışında oradan daha uyguna alirsiniz bilginiz olsun

Sunu da ekleyim,bebek dusunuyorsaniz kesinlikle folik asite baslayin.Belki Dinçer hoca hemen iğne yapmaz.Folik asit verir bi adetini ol aralikta gel diyebilir bu konuda kendisi görünce karar verir zaten.Bana folik asit vermisti ama ben baska alip kullandim 🙈 hatta kullan da ne olursa olsun dedi 🤭 elenatol 1 kullaniyorum,icerigi b12/magnezyum/folik asit ve diger vitaminlerle dolu

Sunu da ekleyim,bebek dusunuyorsaniz kesinlikle folik asite baslayin.Belki Dinçer hoca hemen iğne yapmaz.Folik asit verir bi adetini ol aralikta gel diyebilir bu konuda kendisi görünce karar verir zaten.Bana folik asit vermisti ama ben baska alip kullandim 🙈 hatta kullan da ne olursa olsun dedi 🤭 elenatol 1 kullaniyorum,icerigi b12/magnezyum/folik asit ve diger vitaminlerle dolu
Canım değerli bilgiler verdiğin icin teşekkür ederim..
Bende 1 aydır ınfolic combi kullanıyorum ondan önce de folidoca kullandım 1 ay

Test yaptın mı canım ne durumdasın?
Kızlar bisi soracaktım benim adet tarihim iğne vurulduğu için değişti mi? En son adet tarihim 17 Kasım iğneyi 29 kasımda vuruldum. Normal siklusuma göre 35, günde bir oluyordum şimdi ne zaman afet olucam ona göre doktora geçti veya su kadar gün kaldır demem gerekiyorsa yardım eder misiniz

Kızlar bisi soracaktım benim adet tarihim iğne vurulduğu için değişti mi? En son adet tarihim 17 Kasım iğneyi 29 kasımda vuruldum. Normal siklusuma göre 35, günde bir oluyordum şimdi ne zaman afet olucam ona göre doktora geçti veya su kadar gün kaldır demem gerekiyorsa yardım eder misiniz
Canım iğneden 14-15 gün sonra adet günündür erken gebelik testi yapsan cıkar bugunnyarın olman lazım

Canım iğneden 14-15 gün sonra adet günündür erken gebelik testi yapsan cıkar bugunnyarın olman lazım
Canım 3 gün önce öğrendim gebe olduğumu kan testi ile. Doktorum adetin gecikince gel dedi. Eski periyoduna göre 8 gün var iğne vurulma gününe göre 2. Onun hesabını yapamadımda

Canım 3 gün önce öğrendim gebe olduğumu kan testi ile. Doktorum adetin gecikince gel dedi. Eski periyoduna göre 8 gün var iğne vurulma gününe göre 2. Onun hesabını yapamadımda
Aa cok sevindim hayırlı olsun eski düzenini baz almayacaksın iğneyle catlatılıyor ya catlamadan sonra 14 gün sonra yani adet olunur bu herkes de aynıdır iğnenin kacıncı günü betan kaçtı belirtilerin neydi bi de yumurta boyutun kaç olunca vuruldun benim de 7. Günüm

Canım ben 29 kasımda akşam 7 de iğne vuruldum iki tane sağ tarafta 22 ve 21 mm yumurtam gelişmişti. Adetin 13. Günü vurduk iğneyi. 9 aralıkta kan verdim değerim 3.80 çıktı. Suohelendim dayanamadım 10 aralıkta tekrar verdim 8. 40 olmuştu aynı gün sabahı erken gebelik testinde de çizgiyi görmüştüm.
Bu sabah ta kaset testte çok net ikinci çizgi çıktı hayalet cikiyordu

Ben adet oldum zaten,persembe yumurtaliklarima bakılıp ikinci defa iğne yapilcak

merhaba
mesajların sonunda gebe kalmışsınız şükür ki sevindim sağlıkla ilerlesin :)
mustafa taş var bi de ona bak istersen diyecektim bende

Back