klomen sonrası oluşan kistler

siz kiste rağmen devam ettınızmı klomene.. gözüm korktu açıkcası kalıcı bır yan etki değildir umarım:KK43:
Yok canım zararsiz kistler bunlar geçiyo hiç büyütme gözünde ben 5 ay kullandım klomenama ise yaramadi inşallah Rabbim sanada nasip etsin isteyen herkesede bizde yok daha

Yok canım zararsiz kistler bunlar geçiyo hiç büyütme gözünde ben 5 ay kullandım klomenama ise yaramadi inşallah Rabbim sanada nasip etsin isteyen herkesede bizde yok daha
çok teşekkür ederım Can'ım .. senın teshisin neydi
şendede kist oluşumu her tedavide..

Meraba kızlar 2 ayımdı klomen kullanalı bendede kist oluştu ve adet olmadım 15 gun gecikti sizdede kist adet gecikmesi yaptı mı bana da dr adetle atarsın kisti dedi ama bir türlü adet olmadım ki: (

Meraba kızlar 2 ayımdı klomen kullanalı bendede kist oluştu ve adet olmadım 15 gun gecikti sizdede kist adet gecikmesi yaptı mı bana da dr adetle atarsın kisti dedi ama bir türlü adet olmadım ki: (
Klomen bende 2 gun gecıkme yaptı hıc olmazdı.. Gebelik olabilirmi baktınız mı? Tedavıye devam edecekmısınız

Klomen bende 2 gun gecıkme yaptı hıc olmazdı.. Gebelik olabilirmi baktınız mı? Tedavıye devam edecekmısınız
Adetim gecikince 5.gun kan verdim gebelik yok kist var adet olmadığım için tedaviye devam edemiyoruz benim adetimi geciktiren kist klomen degil sizde kist olusmusmuydu

Ne yazıkkı 5 cm üstelik:( bu ay ara vermiştim..
Bakalm adetle atacakmıyım

Back