- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç cm di? kendiliğinden mi geçti yoksa ilaç kullandınızmıGeçer onlar. Bende geçmişti hemen adetle.
banada fazla gıbı geldı...normalde klomenle oluşan kistler adetle birlikte atılır ama 5 cm de fazla geldi bana
siz kiste rağmen devam ettınızmı klomene.. gözüm korktu açıkcası kalıcı bır yan etki değildir umarımGynelle diye bi doğum kontrol ilacı var benim onla geçmişti canım onu kullan klomenle olmustu benimde
cm lik kistlerde genelde ilaç veriyorlar canımbanada fazla gıbı geldı...
Canim arkadaslarda söylemis adetle geçer ben aşılama tedavisi görürken kistim daha büyüktü geçti ibrahim saraçoglunun soğan kürunu yapabilirsin hem bebek icinde iyi olur yalniz tedavi görürken yapma ara verdiysen yap kistini de eritir insallah.....merhaba arkadaslar
klomen kullandım gecen ay bu ay bır tedavi görmedim dr. yurtdısındaydı
rutin kontrol için dr gittim 5cm kist gördü..
klomen sonrası oluşan kistler gecıcımı?
geçmesi için uyguladığınız birşeyler varsa paylasırmısınızzz
Cok sevındım deneyımlemiş bırılerınden duyunca rahatlıyorum.. Zaten boyle bır yan etkı mevcuttu bılıyordum.. Gecen ay kullnmıştım ıyıkı bu ay ara vermişim o zaman.. Soğan kürünüdüşündüm fakat o kadar hoşlanmıyorum ki soğandan katlanabılrmıyım deneyecegım:)Canim arkadaslarda söylemis adetle geçer ben aşılama tedavisi görürken kistim daha büyüktü geçti ibrahim saraçoglunun soğan kürunu yapabilirsin hem bebek icinde iyi olur yalniz tedavi görürken yapma ara verdiysen yap kistini de eritir insallah.....
Tam bır basarı hıkayesısiniz dogrusu.. Sebepsız ınfertılıte teshısım... Klomen ile mı hamıle kaldınız ??içi karartma canım bende ilk bebek girişiminde kontrol için gttim bana klomen verdi kist oldu ama diğer yumurtalar çatladı şu an bir çikolata kisti bir folikül kist bir de rahime yapışık yumurtalık ile hamileyim Allaha şükür ve doktorum da bir problem olmadığını söyledi ... içini karartma adet olursan atarsın
Dene canim midende bulansa yap ogluma 6 yil sonra kavustum sebepsiz infertilite ve rahimde darlik ne kürler asilamalar tüp bebek yaptıracağım zaman kendiliğinden geldi yavrum sakin stres yapma en büyük etken .....Cok sevındım deneyımlemiş bırılerınden duyunca rahatlıyorum.. Zaten boyle bır yan etkı mevcuttu bılıyordum.. Gecen ay kullnmıştım ıyıkı bu ay ara vermişim o zaman.. Soğan kürünüdüşündüm fakat o kadar hoşlanmıyorum ki soğandan katlanabılrmıyım deneyecegım:)
Evet canım klomen ile hamile kaldım .. Hiç ilaçsız dene demedi .. Ben bir problemim var mı önce ona bir baktiralim diye gittim hemen ilaç verdi ilk kullanımda hamile kaldımTam bır basarı hıkayesısiniz dogrusu.. Sebepsız ınfertılıte teshısım... Klomen ile mı hamıle kaldınız ??
zaten vardir klomen büyütmüştür benim oyle olmuştubanada fazla gıbı geldı...
Amin canımmm cok tesekkurler hıc stres yapmıyorum rahatım sadece bılmedıgım durumları paylasma istegı yada olumsuz gelişmelerden tedırgınlık oluyorDene canim midende bulansa yap ogluma 6 yil sonra kavustum sebepsiz infertilite ve rahimde darlik ne kürler asilamalar tüp bebek yaptıracağım zaman kendiliğinden geldi yavrum sakin stres yapma en büyük etken .....
Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün pes etmek yok
Kontrolumde dr boyle bırsey soylemedı . Bndede kist sorunu hıc olmamştı zatenzaten vardir klomen büyütmüştür benim oyle olmuştu
:) ne guzellll darısı benım basıma:)Evet canım klomen ile hamile kaldım .. Hiç ilaçsız dene demedi .. Ben bir problemim var mı önce ona bir baktiralim diye gittim hemen ilaç verdi ilk kullanımda hamile kaldım
İnşallah canım gönlünü ferah tut Rabbim yazmışsa kaçarı yok o bebis göbüşe gelecek :))):) ne guzellll darısı benım basıma:)
O zaman cabuk büyümüş.Kontrolumde dr boyle bırsey soylemedı . Bndede kist sorunu hıc olmamştı zaten