Gebeliğe Hazırlık Klomen sonrası düşük mü yaptım bu et parçası da ne

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu parça 1 aylık biseye göre ćok buyuk.acaba hamileydin de farketmeden mi ictin klomeni.yani önceki ay üstune gormüs olabilirsin.

Az önce yorumda da yazdım canım ay ortasında heyecandan test yaptım negatifti bide resimde büyük görünüyor normalde bu kadar büyük değil serçe parmağın uç kısmı kadar

Az önce yorumda da yazdım canım ay ortasında heyecandan test yaptım negatifti bide resimde büyük görünüyor normalde bu kadar büyük değil serçe parmağın uç kısmı kadar
Canım o parcanin bebek mi degil mi oldugunu ancak kanda hcg testi yaptırirsan anlarsin.test kiti filan hikaye.hcg hemen dusmuyor.bebekse 5 den yukari çikar.gün gün duser.

Suan soktayim. Bebegin buyumus haline bile benziyor hatta kesesi bile var gibi. Normalde bu hafta da bu kadar büyük olması beklenmez ama konu sahibi suya koymuş belki sismistir

Baksana canım

Eklentiler

• IMG_20171122_232619.jpg
    IMG_20171122_232619.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 8.126
Merhaba arkadaşlar dün bir konu açmıştım kısaca özetliyim.
Geçen ay adetinin 5. Günü klomene başladım günde 1 kere olmak üzere 5 gün kullandım düne kadar adetim gelmedi 3 gün gecikti bir heves bir umut hamilemiyim acaba heyecanı sardı ama test yapmaya korktum tabi gecikmenin yanı sıra baş ağrısı,mide bulantısı,baş dönmesi,halsizlik,karın ağrısı,bel ağrısı ve aşırı yoğun kasık ağrısı gibi gibi durumlar boy gösterdi bu sabah kötü sürprizli uyandım regl oldum sabah saatlerinde pek sancım yoktu ama öğle gibi acillik oldum ki normalde acıya çok dayanıklıyımdır bu çok başka bir sancıydı ilk defa böylesini yaşadım serum iğne derken eve geldim lavaboya gittiğimde bir parça düştü yaşayanlar vardır muhakkak aranızda yardımcı olur musunuz lütfen bu nedir biliyorum berbat hatta iğrenç bir görüntü sizler için ama şuan için çaresiz kaldım :KK61:
merabalar arkadasim gecmis olsun miyom yada kist varmiydi biliyomusun onlar olabilirmi acaba

Korkmaz mıyım canım hem korktum hem aklıma direk bebek geldi yığılıp kaldım eşim bile kendisine gelemedi hâlâ bir yandan beni avutuyor bir yandan kendi kendini yiyip bitiriyor şuan
Kusura bakma o zaman canim.nasil bisey bilirim.üzmeyin kendinizi.eğer bebekse sevinmelisin.çünkü ďüsükten sonra hamile kalmak çok kolay oluyormuş.ins sende hemen hamile kalırsın.esini de telkin et kendini de.sıķmayın caninızı.

Merhaba klomenden önce yoktu ama sonrasında oldu mu bilmiyorum gerçi olsaydı doktor muhakkak söylerdi
hiim anladim canim brnce bi doktora gitmelisin normal bisey degil sanki bnde tedavi gorurken dusmustu ama beyaz minnacik biseydi

Canım illk defa başına geliyor sanırım benim genelde pihtili olduğu için bu tarz parçalar geldiği oldu daha önce. Et parçası gibi ama bir kısmı deri gibi benim şahsi fikrim düşük olmadığı çünkü bekarken de başıma geldiği olmuştu ve ben bu ne diye şok olmuştum. Ki benim ki baya baya büyüktü

Geçen ay adetinin 5. Günü klomene başladım günde 1 kere olmak üzere 5 gün kullandım düne kadar adetim gelmedi 3 gün gecikti bir heves bir umut hamilemiyim acaba heyecanı sardı ama test yapmaya korktum tabi gecikmenin yanı sıra baş ağrısı,mide bulantısı,baş dönmesi,halsizlik,karın ağrısı,bel ağrısı ve aşırı yoğun kasık ağrısı gibi gibi durumlar boy gösterdi bu sabah kötü sürprizli uyandım regl oldum sabah saatlerinde pek sancım yoktu ama öğle gibi acillik oldum ki normalde acıya çok dayanıklıyımdır bu çok başka bir sancıydı ilk defa böylesini yaşadım serum iğne derken eve geldim lavaboya gittiğimde bir parça düştü yaşayanlar vardır muhakkak aranızda yardımcı olur musunuz lütfen bu nedir biliyorum berbat hatta iğrenç bir görüntü sizler için ama şuan için çaresiz kaldım :KK61:
bybngl naptin gittinmi doktora merak ettimde

Canm bu pek kan pihtisina benzemiyor düşük gibi

Merhaba arkadaşlar ihmal ettim yazamadım kusura bakmayın parçanın düştüğü günün gecesi aşırı şiddetli ağrı sancıyla tekrar acillik oldum ne yazık ki düşük yapmışım ve içeride parça kalmış kürtaj olmak zorunda kaldım şuan yaşadığım sürece anlam veremiyorum aptallaştım herkes geçmiş olsun diyor ama ben bir bebeğim olacağını bile bilmiyordum varlığını bilmeden acısını yaşadım ve yaşıyorum Allah kimsenin başına vermesin umutla beklediğini yürek yangını yapmasın inşallah hepinize teşekkür ederim:dua:

Merhaba arkadaşlar ihmal ettim yazamadım kusura bakmayın parçanın düştüğü günün gecesi aşırı şiddetli ağrı sancıyla tekrar acillik oldum ne yazık ki düşük yapmışım ve içeride parça kalmış kürtaj olmak zorunda kaldım şuan yaşadığım sürece anlam veremiyorum aptallaştım herkes geçmiş olsun diyor ama ben bir bebeğim olacağını bile bilmiyordum varlığını bilmeden acısını yaşadım ve yaşıyorum Allah kimsenin başına vermesin umutla beklediğini yürek yangını yapmasın inşallah hepinize teşekkür ederim:dua:
Ayy canim ya kiyamam olsun bundada vardir bi hayir valla bugun aklimdan gecti senin yazdiklrin konun noldu acaba diye .InsaAllah bidaha boyle bisey yasamazsin gecmis olsun

peki canim sebebi neymis dusugun soyledilermi

O kadar merakla okudum ki baştan sona..kistim varmış demenizi ümit ettim. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah , çok şükür hamile kalabiliyorsunuz eşinizde de sizde de bir problem yok, kısmet öteki aya demekki öyle düşünmek lazım:dua:

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsunn benden aynı durumu yaşadım 5 ay önce :KK43: parçayla anladım düşük yaptığımı :KK43: :KK43: seni çok iyi anlıyorum insan anlam veremiyo gerçekmi değilmi inanamıyo ben hala inanamıyorum rabbim tez vakitte yerini doldursun inşallah

X