Pkoluyum :/ adet döngüm 38 günde bir ( bazen 39-40). Bu ay klomen kullandım pzt doktora gittim bir yumurtam solda 1.5 cm olmuştu. Daha ufak başka yumurtalarda var dedi. Bugün tekrar gittim yumurta istediğimiz gibi dedi çatlama iğnesi yaptırdım. 4 gün üst üste ilişki önerdi. İlk denemede gebe kalan var mı? Önceki konulara baktım ama baya eski.
Pkoluyum :/ adet döngüm 38 günde bir ( bazen 39-40). Bu ay klomen kullandım pzt doktora gittim bir yumurtam solda 1.5 cm olmuştu. Daha ufak başka yumurtalarda var dedi. Bugün tekrar gittim yumurta istediğimiz gibi dedi çatlama iğnesi yaptırdım. 4 gün üst üste ilişki önerdi. İlk denemede gebe kalan var mı? Önceki konulara baktım ama baya eski.
Canım iki ay üst üste klomen kullandım. Çatlama iğnesi yapıldı. O aylar olmadı. Sonraki ay hiç bi şey kullanmadım kendi haline bıraktım. Gebe kaldım. Ben her ay adet oluyordum ama 35-40 günde bir.
bende bu ay klomen kullandım pazartesi doktora gidicem sanırım banada çatlatma iğnesi vericek ama umudum yok hiç nedense bende 45 günde olurdum hep 6 aydır felan tedavi görüyorum amanet olarak 3 ay felan bakalım nezaman nasip olacak çok teşekkürler cevabın için