Klomen sonrası çatlama iğnesi pko

zuka24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
2.059
2.187
133
kızlar merhaba

Pkoluyum :/ adet döngüm 38 günde bir ( bazen 39-40). Bu ay klomen kullandım pzt doktora gittim bir yumurtam solda 1.5 cm olmuştu. Daha ufak başka yumurtalarda var dedi. Bugün tekrar gittim yumurta istediğimiz gibi dedi çatlama iğnesi yaptırdım. 4 gün üst üste ilişki önerdi. İlk denemede gebe kalan var mı? Önceki konulara baktım ama baya eski.

Yardım edin

Bide bugün iğne oldum yarın oruç tutsam yumurtaları etkiler mi Kimse yok muuuuuu

kızlar merhaba

Pkoluyum :/ adet döngüm 38 günde bir ( bazen 39-40). Bu ay klomen kullandım pzt doktora gittim bir yumurtam solda 1.5 cm olmuştu. Daha ufak başka yumurtalarda var dedi. Bugün tekrar gittim yumurta istediğimiz gibi dedi çatlama iğnesi yaptırdım. 4 gün üst üste ilişki önerdi. İlk denemede gebe kalan var mı? Önceki konulara baktım ama baya eski.

Yardım edin

selamün aleyküm nasıl hamile kaldınız acaba?

selamün aleyküm nasıl hamile kaldınız acaba?

Canım iki ay üst üste klomen kullandım. Çatlama iğnesi yapıldı. O aylar olmadı. Sonraki ay hiç bi şey kullanmadım kendi haline bıraktım. Gebe kaldım. Ben her ay adet oluyordum ama 35-40 günde bir.

bende bu ay klomen kullandım pazartesi doktora gidicem sanırım banada çatlatma iğnesi vericek ama umudum yok hiç nedense bende 45 günde olurdum hep 6 aydır felan tedavi görüyorum amanet olarak 3 ay felan bakalım nezaman nasip olacak çok teşekkürler cevabın için

Back