İki hafta öncesi aşılama oldum aşılama öncesi Klomen kullandım beş gün beş gün ara verdim kontrole gittiğimde doktor yumurtaların çok büyük olduğunu söyledi çatlatma iğnesine vuruldum ertesi gün aşılama oldum aşılamadan 12 gün sonra kanamam başladı bugün de başka bir doktora gittim muayene oldum sağ tarafımda iki santim ve üç santimlik kistler oluşmuş muhtemelen yumurtaların çok büyüdüğü için kiste dönüştü dedi yasmin ilacını verdi bunu dedi kullan bir ay sonra kontrole gel dedi Benim gibi aşılama sonrası ya da Klomen kullanıp sonrasında kist olup sonrasında bu ilacı kullanan var mı iyi sonuç alan
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen sonrası kist oluştu yasmin plus verdi doktor kullanan var mı adetlerim düzenli bozar mı düzenimi
- Konu Sahibi mrererdem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben Yasmin plus kullanıyorum daha ilk kutu bugün biticek ama bende ara kanama Felan bile yapmadı hatta ilk hafta sadece mide bulantısı ve baş ağrısı yaptı ve sonradan azaldı ama senin kanamaların kistten ise doğum kontrol hapı kisti tam anlamıyla götürmez ama küçültür inşallah ise yarar
Aynı şeyi yaşadım ben gonal f kullanmıştım ama çatlatma iğneleri çatlatmamış büyüyen iki yumurtam kiste dönüşmüş ve hormon salgılıyordu bir ay Yasmin kullandım ilaç bittikten bikaç gün sonra regl oldum düzeni bozmaz aksine düzenlerİki hafta öncesi aşılama oldum aşılama öncesi Klomen kullandım beş gün beş gün ara verdim kontrole gittiğimde doktor yumurtaların çok büyük olduğunu söyledi çatlatma iğnesine vuruldum ertesi gün aşılama oldum aşılamadan 12 gün sonra kanamam başladı bugün de başka bir doktora gittim muayene oldum sağ tarafımda iki santim ve üç santimlik kistler oluşmuş muhtemelen yumurtaların çok büyüdüğü için kiste dönüştü dedi yasmin ilacını verdi bunu dedi kullan bir ay sonra kontrole gel dedi Benim gibi aşılama sonrası ya da Klomen kullanıp sonrasında kist olup sonrasında bu ilacı kullanan var mı iyi sonuç alan
Hadi ya mide bulantısı bende neden oluyor diyordum bugün 6 gün oldu ilaçı kullanalı bana doktur yumurtalıklarda kist olduğu için vedi 2 cm 3 cm hamile kalmak istiyorum bu yasmin sanırım kisti yok edecek ama aynı zaman da hamile kalmamı da engeleyecek sanırımBen Yasmin plus kullanıyorum daha ilk kutu bugün biticek ama bende ara kanama Felan bile yapmadı hatta ilk hafta sadece mide bulantısı ve baş ağrısı yaptı ve sonradan azaldı ama senin kanamaların kistten ise doğum kontrol hapı kisti tam anlamıyla götürmez ama küçültür inşallah ise yarar
Bende de şuana kadar olmadıVe doktor kullanırken 2 ay lekelenme yapabilir dedi ama bende yapmadı
Ağzınıza sağlık çok sevindim bilgi verdiğiniz için kistleriniz kaç cmAynı şeyi yaşadım ben gonal f kullanmıştım ama çatlatma iğneleri çatlatmamış büyüyen iki yumurtam kiste dönüşmüş ve hormon salgılıyordu bir ay Yasmin kullandım ilaç bittikten bikaç gün sonra regl oldum düzeni bozmaz aksine düzenler
Kistler gittiğinde doğum kontrol hapının bırakıp kısa sürede hamile olanı duydum hiç endişe etme önce sağlığın iyi olsunHadi ya mide bulantısı bende neden oluyor diyordum bugün 6 gün oldu ilaçı kullanalı bana doktur yumurtalıklarda kist olduğu için vedi 2 cm 3 cm hamile kalmak istiyorum bu yasmin sanırım kisti yok edecek ama aynı zaman da hamile kalmamı da engeleyecek sanırım
Ay hale inşallah canım benimKistler gittiğinde doğum kontrol hapının bırakıp kısa sürede hamile olanı duydum hiç endişe etme önce sağlığın iyi olsun
İnşallahAy hale inşallah canım benim
2ve3cmdiAğzınıza sağlık çok sevindim bilgi verdiğiniz için kistleriniz kaç cm
Benim de aynı 2 ve 32ve3cmdi
İki hafta öncesi aşılama oldum aşılama öncesi Klomen kullandım beş gün beş gün ara verdim kontrole gittiğimde doktor yumurtaların çok büyük olduğunu söyledi çatlatma iğnesine vuruldum ertesi gün aşılama oldum aşılamadan 12 gün sonra kanamam başladı bugün de başka bir doktora gittim muayene oldum sağ tarafımda iki santim ve üç santimlik kistler oluşmuş muhtemelen yumurtaların çok büyüdüğü için kiste dönüştü dedi yasmin ilacını verdi bunu dedi kullan bir ay sonra kontrole gel dedi Benim gibi aşılama sonrası ya da Klomen kullanıp sonrasında kist olup sonrasında bu ilacı kullanan var mı iyi sonuç alan
Merhaba,hic panik olmayin klomen sonrasi bende de kalmisti kist. Bunlar cikolata kistleri gibi kalici kistler olmuyor genelde. Benimki ilk adetimle kendiliginden atilmisti. Sizin yasminle hayli hayli kaybolacaktirİki hafta öncesi aşılama oldum aşılama öncesi Klomen kullandım beş gün beş gün ara verdim kontrole gittiğimde doktor yumurtaların çok büyük olduğunu söyledi çatlatma iğnesine vuruldum ertesi gün aşılama oldum aşılamadan 12 gün sonra kanamam başladı bugün de başka bir doktora gittim muayene oldum sağ tarafımda iki santim ve üç santimlik kistler oluşmuş muhtemelen yumurtaların çok büyüdüğü için kiste dönüştü dedi yasmin ilacını verdi bunu dedi kullan bir ay sonra kontrole gel dedi Benim gibi aşılama sonrası ya da Klomen kullanıp sonrasında kist olup sonrasında bu ilacı kullanan var mı iyi sonuç alan
İnşallah öyle olurda çok zaman kaybetmem iki senedir uğraşıyorum hamile kalabilmek için önce tüp bebek denedim geçen ay da aşılama klomen kullandırdı doktor aşılama tutmadı çok büyümüş yumurtalar çatlamayıp kiste dönüşmüş aşılama tutacak diye çok umut etmiştim çatlatma iğnesini boşuna mı vuruluyoruz ona rağmen çatlamamışMerhaba,hic panik olmayin klomen sonrasi bende de kalmisti kist. Bunlar cikolata kistleri gibi kalici kistler olmuyor genelde. Benimki ilk adetimle kendiliginden atilmisti. Sizin yasminle hayli hayli kaybolacaktir
Catlatma ignesine ragmen catlamama durumunu hic duymamistim. Ben de klomenle catlatma olmustum daha evvel, bu bahsettigim kistimin olustugu klomen turumda kendisi catlamisti iki yumurtam da o yuzden igne vurulmamistim. Tup bebek tedavimde de bir tane ovitrelle vuruldum sadece sorun olusmadi. Bence hormonlarimiz kafalarina gore bize sorun cikarip duruyor, bir matematigi yokİnşallah öyle olurda çok zaman kaybetmem iki senedir uğraşıyorum hamile kalabilmek için önce tüp bebek denedim geçen ay da aşılama klomen kullandırdı doktor aşılama tutmadı çok büyümüş yumurtalar çatlamayıp kiste dönüşmüş aşılama tutacak diye çok umut etmiştim çatlatma iğnesini boşuna mı vuruluyoruz ona rağmen çatlamamış
Aslında benim gittiğim doktor klomen günde üç kere kullanmamı söyledi 10 gün sonra kontrole çağırdı beni gittiğimde uyrasyonla baktı ve çok büyümüş tahminim den de falda büyümüş diyip hemen çatlatma iğnesini vurdu ertesi günü aşılamayı yaptı yani 10 gün sonra adet oldum bu sefer de devlet hastanine gittim orada ki doktor muayene edince kistleri gördü klome kullandığımı söyleyince çok yüklenilmiş yumurtalıklarını aşırıCatlatma ignesine ragmen catlamama durumunu hic duymamistim. Ben de klomenle catlatma olmustum daha evvel, bu bahsettigim kistimin olustugu klomen turumda kendisi catlamisti iki yumurtam da o yuzden igne vurulmamistim. Tup bebek tedavimde de bir tane ovitrelle vuruldum sadece sorun olusmadi. Bence hormonlarimiz kafalarina gore bize sorun cikarip duruyor, bir matematigi yok
Büyütmüş çatlayamayınca da kist oldu dedi benim de şöyle bir düşüncem oldu ilacı günde üç tane değil de bir tane içseymişim daha sakin olacaktı bir anda büyğmezleri aşılama yapan doktor yine çağırdı beni daha da ona gitmem
Kullandigim uc turun ikisinde gunde2 ser,digerinde ise 1 kez kullanmistim. 3 kullanildigini hic duymadim sanirim dediginiz gibi agir geldi. Zaten hic hoslanmamistim o ilactan ben, inanin tup bebekteki yumurta buyutme igneleri daha az agri yapmisti.Aslında benim gittiğim doktor klomen günde üç kere kullanmamı söyledi 10 gün sonra kontrole çağırdı beni gittiğimde uyrasyonla baktı ve çok büyümüş tahminim den de falda büyümüş diyip hemen çatlatma iğnesini vurdu ertesi günü aşılamayı yaptı yani 10 gün sonra adet oldum bu sefer de devlet hastanine gittim orada ki doktor muayene edince kistleri gördü klome kullandığımı söyleyince çok yüklenilmiş yumurtalıklarını aşırı
Büyütmüş çatlayamayınca da kist oldu dedi benim de şöyle bir düşüncem oldu ilacı günde üç tane değil de bir tane içseymişim daha sakin olacaktı bir anda büyğmezleri aşılama yapan doktor yine çağırdı beni daha da ona gitmem
Evet ya çok kasık ağrılarım oldu kesin tuttu dedim tabi tutmadı siz şuan hangi aşamadasınızKullandigim uc turun ikisinde gunde2 ser,digerinde ise 1 kez kullanmistim. 3 kullanildigini hic duymadim sanirim dediginiz gibi agir geldi. Zaten hic hoslanmamistim o ilactan ben, inanin tup bebekteki yumurta buyutme igneleri daha az agri yapmisti.