• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen+ovitrelle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum kilo yapmaz ya bende oyle birsey olmadı sadece yumurtanı çatlatıyor o kadar .. hersey gönlünce olsun inşallah ☺️
İnş bakalım hepimizin gönlünce olsun geçmeyen 2 haftamız olacak sonucu güzel olur inş

Arada göbeğime falan ağrı girdi iğneyi yaptıktan sonra ama benim kaç yumurta var bilmiyorum sadece 12-13 santim dediğini duydum
Bende o ay gebelik oluşmadı sonraki ay kendiliğinden olmuştu rahim filmi istedi korktum cektirmedim o ay hamile kalmıştım

Bende o ay gebelik oluşmadı sonraki ay kendiliğinden olmuştu rahim filmi istedi korktum cektirmedim o ay hamile kalmıştım
Ne güzel valla Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın siz bir aydan sonra tekrar kullanmadınız o zaman

Hayır kullanmadım fakat 2 aylık iken düşük yaptım
Hımm geçmiş olsun 😔 düzensiz adet oluyorum ya hap ve iğneyi kullanınca 15-16 gün sonra adet olunuyor mu yoksa adet gününü mü beklemek lazım gecikiyor demek için

Hımm geçmiş olsun 😔 düzensiz adet oluyorum ya hap ve iğneyi kullanınca 15-16 gün sonra adet olunuyor mu yoksa adet gününü mü beklemek lazım gecikiyor demek için
Dün aşırı derecede belimde ağrılar oldu şimdi de karnımda biraz ağrılar var karnım bayağı şişti

Ben de bir senedir çocuk düşünüyorum ama olmuyor rahim filmi çekildim doktor bu ay Klomen kullanalım dedi beş gün bir tane kullandık 14. gün çatlatma iğnesi vuruldum bir hafta kadar sağ tarafında hep bir ağrı sızı oldu ayın 14ünde Çatlatma iğnesi oldum bugün ağrım yok çatlatma iğnesinden sonra hamile kalanlar da bir belirti olur mu yaşayan var mı

Beklemeler nasıl gidiyor bayanlar kaçıncı gününüzdesiniz ben iğneyi yaptırdığım günü saymazsak 8. Günümdeyim

Back