Gebeliğe Hazırlık Klomen + ovitrelle yardım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gokkusagi066

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
73
30
26
Selam kızlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🥰 sizlere bi sorum var . Mayıs 29 günü aşılama yapıldı üzerinde o günü de sayarsak 9 gün geçti kasık ağrılarım göğüslere değişik bir hassasiyet hafif te şiş gibiler ve bir süre ayakta kaldığım zaman çok bel ağrım oluyor . Şimdi ben çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bekliyorum ki gün geçsin . İki tane de overim oluşmuştu . Bugün test yapsam yanıltır mı beni . Ve böyle belirtiler normalmidir yada gebelik varmıdır sizce 🥰🌻

Test yapsan yanıltabilir gününü bekle bence, iğneden sonra böyle belirtiler normal sanırım çoğu kişide oluyo

Merhaba. İğneden sonra 9. Gün yaptığım test pozitif çıkmıştı. 10-11-12. Günlerde de yine pozitifti. 13. Gün negatife dönmüştü. 13-14. Gün test yapmak en mantıklısı

Selam kızlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🥰 sizlere bi sorum var . Mayıs 29 günü aşılama yapıldı üzerinde o günü de sayarsak 9 gün geçti kasık ağrılarım göğüslere değişik bir hassasiyet hafif te şiş gibiler ve bir süre ayakta kaldığım zaman çok bel ağrım oluyor . Şimdi ben çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bekliyorum ki gün geçsin . İki tane de overim oluşmuştu . Bugün test yapsam yanıltır mı beni . Ve böyle belirtiler normalmidir yada gebelik varmıdır sizce 🥰🌻
Kızlar ben dayanamadım iki tane test yaptım . Biri normal gebelik testi diğeri erken olan . Normal olanda hiç birşey çıkmadı erken olan da silik çizgi çıkmış umutlanmalımıyım . (Biliyorum çok erken ama yaptım)

Canım inan beklemesi çok zor biliyorum ama 12.güne kadar en azından bekle. Ben de 31mayısta iğne oldum beklemedeyim.
Ah ah canım rabbim hepimizin de gö lüme göre en hayırlısından versin yavrucaklarımızı . Yoruldum artık . 5 yıllık evliyim bir kürtajı oldu kimseye birşey diyemiyorsun ki bu eşin bile oluyor ona bile anlatamıyorsun bazen .

Kızlar ben dayanamadım iki tane test yaptım . Biri normal gebelik testi diğeri erken olan . Normal olanda hiç birşey çıkmadı erken olan da silik çizgi çıkmış umutlanmalımıyım . (Biliyorum çok erken ama yaptım)
İğne etkisi azalıyordur. Dün ve bugün test yaptım negatif iğneden sonra bugün 11.günüm erken yaptım ama belirti yaşadığımda en azından iğneden demiyorum. Erken yaparak modumu düşürmüş oldum Allahtan ümit kesilmez ama bakalım

Aynı gün aşılama yaptırmışız test yaptınız mı?

Bilmiyorum ki cnm bir iki güne tekrarlayacağım testi umarım hamişimdir eşime babalar gününde sürpriz yapmayı çok istiyorum 🥰
Aynen bende cnm bende öyle düşünüyorum cnm. Salı günü test günüm. 2 gündür coook silik çizgi çıkıyor erken gebelik testinde. İğne etkisi gibi geliyor. İnşallah değildir. Pek umudum yok ama inşallah bende babalar günü hediyesi veririim hem eşime hem kendi babamda yıllardır bekliyorlar onlar da. Bide evin tek çocuğum bütün beklentileri benden

Aynen bende cnm bende öyle düşünüyorum cnm. Salı günü test günüm. 2 gündür coook silik çizgi çıkıyor erken gebelik testinde. İğne etkisi gibi geliyor. İnşallah değildir. Pek umudum yok ama inşallah bende babalar günü hediyesi veririim hem eşime hem kendi babamda yıllardır bekliyorlar onlar da. Bide evin tek çocuğum bütün beklentileri benden
Yaaa insaAllah iğne değildir ya 😍 insaAllah ikimizin ki de pozitif olur da ailelerimize güzel haberi veririz 🤲 anlaya biliyorum seni 😔

X