• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen +ovitrelle sonrası 8.gun gebelik testi

Mervediz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
1
0
1
31
Merhaba hanımlar aranızda yeniyim. Adetin 2.gunu klomen tedavisine başladım gunde 1 tablet aldım 5.gunun sonunda 17mm bir tane yumurtam oluşmuştu. Ayın 15.de ovitrelle igne uyguladım karından. Bugun 8.gunum ve test yaptım. Erken diyeceksiniz ama benim sebepsiz dusuklerim var ve pihtilasmam var. Tedbiren coraspirin kullaniyorum ama hamilelik olusursa yeterli gelmeyecektir demisti doktorum. Acelem birazda bu yuzden. İgne etkisi ne zaman gecer. 5.gunde geciyor mesela kuzenimin ama genel bi ogrenmek istedim. Testimi de koyuyorum yorumlar misiniz

Eklentiler

• IMG_20220622_081446.jpg
    IMG_20220622_081446.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 250
Merhaba hanımlar aranızda yeniyim. Adetin 2.gunu klomen tedavisine başladım gunde 1 tablet aldım 5.gunun sonunda 17mm bir tane yumurtam oluşmuştu. Ayın 15.de ovitrelle igne uyguladım karından. Bugun 8.gunum ve test yaptım. Erken diyeceksiniz ama benim sebepsiz dusuklerim var ve pihtilasmam var. Tedbiren coraspirin kullaniyorum ama hamilelik olusursa yeterli gelmeyecektir demisti doktorum. Acelem birazda bu yuzden. İgne etkisi ne zaman gecer. 5.gunde geciyor mesela kuzenimin ama genel bi ogrenmek istedim. Testimi de koyuyorum yorumlar misiniz
İğnenin etkisi vücuttan 13 gün de atılır veya 12 günde çok erken yapmışsın iğnenin etkisi pozitif çıkarmış

Merhabaa
Bende ayni sekilde adetimin 5. Gunu klomene basladimm 5 gun kullandim sonra 4 gun boyunca meriofert ignesi oldum gobekten ilk doktoruma gittigimde yumurtaliklarim kucuktu ve 3 tane vardi meriofert bitti ertesi gunu ayin 21inde ovitrelle vuruldum 2 adet ve o gun kontrolde yumurtaliklarimin buyudugunu ve toplamda 6 tane oldugunu soyledi doktorum bende ilk ovitrelle nin etkisini bilmeden ayin 22 sinde test yaptim 😂 kendimi hamile sandim doktoru direk aradım ama igneden dolayi oyle gordugumu soyledi bugun yine test yaptim sanirim ignenin etkisi devam ediyor doktorum 6 temmuza kadar adet gormezsem gebelik testi yapacak 😍 allah isteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin ❤️

Eklentiler

• 16564077844035475518016372112085.jpg
    16564077844035475518016372112085.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 288
Benim de iğne sonrası 8. Ve 11 günde kaset gebelik testi negatif di 13. Gün silik çizgi çıktı kanda baktım hcg 8.31 çıktı adetime 1 gün var benim de kafam allak bullak

Back