• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KLOMEN+OVITRELLE ILE YUMURTAM CATLAMAMIŞ

dilgusah3455

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
199
36
118
36
Kizlar 10 aralikta yumurta catlatma ignesi oldum ama bugün erken adet oldum.doktoruma gittim yumurta catlamamis dedi 1 ay hiç bir tedavi yapamayız dedi. Diğer adetinde gel dedi. Çok canım sıkıldı böyle bir durum yaşayan varmi ?

Kizlar 10 aralikta yumurta catlatma ignesi oldum ama bugün erken adet oldum.doktoruma gittim yumurta catlamamis dedi 1 ay hiç bir tedavi yapamayız dedi. Diğer adetinde gel dedi. Çok canım sıkıldı böyle bir durum yaşayan varmi ?
Diğer ay iki tane ovitrelle vurdurabikir Dr hiç canını sıkma canım stres yapma her ay senin için bir deneyim bebeğin gelecek merak etme sadece zamanını bekliyor

Diğer ay iki tane ovitrelle vurdurabikir Dr hiç canını sıkma canım stres yapma her ay senin için bir deneyim bebeğin gelecek merak etme sadece zamanını bekliyor
Yorumun için çok tsk ederim içimi öyle rahatlattin ki Allah senden razı olsun cnm.. ama böyle birsey olabilir mi doktor hatası gibi geldi bana biraz

Bana da vurdular. 3 yumurtadan 2 si. Çatlamış diğeri çatlama mış kist oluşmuştu. Tedaviye devam ettiğim aylarda bu durum olunca 1 ay ertelemiştik

Bilmiyorum düzelip düzelmediğini tedaviyi bıraktık. Artık yapmıyoruz yani

Back