- 12 Mart 2020
- 340
- 148
- 18
- Konu Sahibi pembeportakalizmir
Canlar merhaba bir çoğunuz biliyorsunuz ki ben 30 ocakta düşük yaşadım adetimden 4 gün önce hamileligimi öğrendim o mutlulukta 2 gün sürdü tabi ve 30 ocakta kürtaj olmak zorunda kaldım. Şubat ayında reglm başlamadı diye doktora gittim ve bana tarlusal verdi adet sokturucuymus kullandım fakat adetim gelmedi aradan 1 hafta geçmesiyle başladı adetim. 2.günü gittim ve bana klomen verdi 5 gün kullanmak şartıyla kullandım sanırım sabah akşamdı bu arada adetim 6 martta geldi 17sInde gel dedi yumurtalarima bakti ben cocuk istedigimide çok iyi biliyor güzel çalışıyor ama çatlatma igneside yapalım dedi 19una gün verdi yani 19 mart ve ben çatlatma iğnesi vuruldum yanında bide tarlusal vermiş doktora soruyorum bu ne diye adetini getircez diyo düzelmesi için diyo dalga geçer gibi bende kullanmadım şuan ignemde 13.günümdeyim bu hikayem hakkında ne düşünüyorsunuz o ilacı kullanmaya içim almadı istemedim hem bebek için çatlatma iğnesi klomen kullanicam bide bana ilişki günlerimi dahi söyledi adette olcaksin diyo özel hastaneydi