Yaa öyle mi üzüldüm sizin adınıza,bu belirtileri bende yaşadım hala daha yaşıyorum ama sorun şu ki iğneyi geçen ay vurullmustum ve sonuc negatifbu belirtilerden anlayamazsınız. 14.güne girdiyseniz kaset test yapıp buraya atın muhtemelen net sonucu anlarız :))) bekliyorumm
Yaa öyle mi üzüldüm sizin adınıza,test yapmak istemiyorum nedense yarın adet günüm cumartesi ve pazar günü bekleyip olmazsam tabi, pazartesi günü yapmayı düşünüyorum.merhaba birşey sorucam klomen catlatma iğnesi vuruldum 11 gün oldu ve bugün bugün hafif kan şeklinde geldi adetime 1 hafta kaldı sizce neden
Kızlar ben adet oldum
Göğüslerde farklılık oldu mu?Merhaba arkadaşlar
Bu ayın 11 inde çatlatma iğnesi vuruldum. 36 saat sonra 3 gün boyunca ilişkiye girdik. 9. Güne kadar herhangi bir ağrı filan yaşamadım. 9. Gün gaz sancısı bel ağrısı karın ağrısı başladı. 10. Gün şiddetli iğne vurulduğum yer yani göbek ve çevresinde ağrı oldu. Diğer günler de sık sık idrara çıkma oldu. Ara ara baş dönmeleri kasık ve karın ağrıları az da olsa devam etti. Bu gece 14. Güne geçtim son iki gündür de göğüs ağrısı ve hassasiyeti var. Yine ara ara kasık ağrısı hissediyorum. Hiç test yapmadım bu güne kadar. Böyle sancılar yaşamam hamilelik belirtileri olabilir mi bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Evet çok fazla şişti ve hassasiyet oldu yürürken bile ağrıyorduGöğüslerde farklılık oldu mu?
Demekki iğne olunca bu belirtileri hamileliğe yormamak lazım bende az önce ignemi oldumMerhaba arkadaşlar
Bu ayın 11 inde çatlatma iğnesi vuruldum. 36 saat sonra 3 gün boyunca ilişkiye girdik. 9. Güne kadar herhangi bir ağrı filan yaşamadım. 9. Gün gaz sancısı bel ağrısı karın ağrısı başladı. 10. Gün şiddetli iğne vurulduğum yer yani göbek ve çevresinde ağrı oldu. Diğer günler de sık sık idrara çıkma oldu. Ara ara baş dönmeleri kasık ve karın ağrıları az da olsa devam etti. Bu gece 14. Güne geçtim son iki gündür de göğüs ağrısı ve hassasiyeti var. Yine ara ara kasık ağrısı hissediyorum. Hiç test yapmadım bu güne kadar. Böyle sancılar yaşamam hamilelik belirtileri olabilir mi bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba evet aynen öyle umarım ilk sefer de sonuç alırsınızDemekki iğne olunca bu belirtileri hamileliğe yormamak lazım bende az önce ignemi oldum
Benimde iğnemde bugun 8. Günüm inanilmaz bie göğüs hassasiyetim var umutlaniyordum demekki bu bir belirti değilmiş sizin göğüs hassasiyetiniz ne zaman basladi ve bittiMerhaba evet aynen öyle umarım ilk sefer de sonuç alırsınız
Adetime son 2 gün kala başladı adet olmaya başlayınca bitti, vücuda göre değişiyormuş aslında o şekilde hamile kalanlar da var umudunuzu kesmeyin.Benimde iğnemde bugun 8. Günüm inanilmaz bie göğüs hassasiyetim var umutlaniyordum demekki bu bir belirti değilmiş sizin göğüs hassasiyetiniz ne zaman basladi ve bitti
Benim ignenin 3 gunu basladiAdetime son 2 gün kala başladı adet olmaya başlayınca bitti, vücuda göre değişiyormuş aslında o şekilde hamile kalanlar da var umudunuzu kesmeyin.
Benim ignenin 3 gunu basla
Bugün kaçıncı gününüz iğneninBenim ignenin 3 gunu basladi
Bugun 8. Günüydü canımBugün kaçıncı gününüz iğnenin
Hiç belirtiniz varmı benimde 4. Gün canımİğneyi yaptığım günden sayarsak 9. Günü ama ben ilk ilişki gününü baz alarak hesaplama yapiyorum
Benim dune kadar goguslerimde inanilmaz bir ağri oluştu bugun o kadar değil cok şükür onun dışında pek bir belirtim yok hafif bel agrisi falanHiç belirtiniz varmı benimde 4. Gün canım
Yanlış anlaşılmasıni istemem ama benim göğüs uçlarım aciyor iki gündür kasıklarım da ağrıyor ama çok Erken daha diye düşünüyorumBenim dune kadar goguslerimde inanilmaz bir ağri oluştu bugun o kadar değil cok şükür onun dışında pek bir belirtim yok hafif bel agrisi falan