- 6 Kasım 2020
- 57
- 16
- 18
- Konu Sahibi Hayalimmmmmm
-
Anladim cok doğru söylüyorsunuz Ayşe hanım. Öyle yapıyım ben ozaman. Cok teşekkür ederim bilgileriniz için cok saolunÖncelikle rahim filmi cektirmelisin eğer bi sıkıntınız varsa filmde daha detaylı çıkıyor ona gore tedavi olursunuz inşallah bi sıkıntınız olmaz bi nevi rahim temizligi gibi bişey oluyor hafif tıkanıklık varsa açılıyor 2 3 ay içinde gebelik elde edemezseniz klomen tedavisine başlarsınız, eğer istanbuldaysaniz şişli echomar görüntüleme merkezini tavsiye ederim ağrısız acısız tek yer eğer tüplerde tıkanıklık varsa o an açıyorlar
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahAnladim cok doğru söylüyorsunuz Ayşe hanım. Öyle yapıyım ben ozaman. Cok teşekkür ederim bilgileriniz için cok saolun
Amin amin ınslaah allahim isteyen herkese versin inşallahRabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahne sormak istersen yardımcı olmaya çalışırım, bu arada muhakkak esin de gitsin üroloji doktoruna hormonlar sperm testi versin ikinizin kontrolleri aynı anda ilerlesin ben bu şekilde yapmadigim için 3 senem çöp oldu ben tedavi oldum üzerinden 1 sene geçti gebelik olmadı sonrası eşim gitti onda sıkıntı cıktı ameliyat oldu değerler yükselsin derken 1.5 yılda o şekilde gitti 3 yıllık evliyim daha yeni bu Ay klomen ilaca başladım daha erken başlamak bi türlü nasip olmadı denem o ki sakın ihmal etmeyin
Bende bi sorun yoktu tedbir amaclı rahim filmi çekildim özel bi hastanede sağ tüpüm tıkalı cıktı 3 ay sonra istanbul echomarda rahim filmi çekildim tekrardan kapalı olan tüpüm açıldı raporumda da rahim hafif T şeklinde olduğu yazıyordu 3 4 doktora gösterdim kimi ameliyat dedi gebeliğe engel olabilir yada gebelik olursa düşük olabilir dendi doktorlar tamamen 2ye ayrılmış bu konu hakkında ameliyat düşünmeye basladigim ay da kimyasal gebelik geçirdim ilk defa sonraku ayda tekrar adet oldum şimdide klomen ilaca başladım şuan tek doktorla devam ediyorum ne kadar çok doktora gidersen o kadar kafan karışıyor kendine göre en iyi doktoru tercih et simdiki gittiğim doktor ameliyata gerek yok bebeğin büyüyeceği alan gayet yeterli dedi klomen kullandım 2 yumurtam oluştu catlatma iğnesi dahi vermedi kendinden çaylar dedi bazı catlatma iğneleri ters tepki yapabiliyor dedi. Sen nerede oturuyorsun daha önceden gittin mi doktora? Rahim filmi çekileceğin yer önemli iyi çeken yer olması ben ilk cektirdigim yerde çok sancılı olmuştu ikincisinde hiç ama hiç ağrı sızı olmamıştı çok rahattıAmin amin ınslaah allahim isteyen herkese versin inşallahgitmişti Ayşe eşimde onda bir sorun yokmuş. Cok teşekkür ederim ya kafam o kadar çok karışıyor ki bi doktor bisey diyo diğer doktor baska bir şey diyo napcagimi bilemedim. Sen rahim filmi çekilmişmiydi aysecim senin sorunun neydi özel degilse
Özelden mesaj yazmışsın ama sana cevap veremiyorum kapalı sanırımAmin amin ınslaah allahim isteyen herkese versin inşallahgitmişti Ayşe eşimde onda bir sorun yokmuş. Cok teşekkür ederim ya kafam o kadar çok karışıyor ki bi doktor bisey diyo diğer doktor baska bir şey diyo napcagimi bilemedim. Sen rahim filmi çekilmişmiydi aysecim senin sorunun neydi özel degilse
Anladim cook teşekkür ederim Allah razı olsn inslaah allahin izniyle hamile kalabilirimÖncelik rahim filmi olmalı ben de bir sene denedim bebek olmayinca önce rahim filmi çektirdim üç ay sonrasında klomene başladım. Tabi benim rahim filmimden önce de eşim sperm testi verdi hepsi normal çıkınca klomene başladım. Rahim filmi hem teşhis hem tedavi amaçlı oluyor sonrasında gebe kalan çok oluyor hayirlisiyla sen de kalırsın inşallah.
İnşallah canımAnladim cook teşekkür ederim Allah razı olsn inslaah allahin izniyle hamile kalabilirimsiz klomenden sonra mi hamile kaldınız
Anladim cook teşekkür ederim Allah razı olsn inslaah allahin izniyle hamile kalabilirimsiz klomenden sonra mi hamile kaldınız
Anladim doğru tabi allahin dediği olur cok sevindim sizin adınıza anne baba olmak ayri bir duygudur.Allahim isteyen herkese nasip etsin ınslaah. Sizde ne sorun vardi peki özel değilseİnşallah canımhayır maalesef ben üç kere klomen + çatlatma iğnesi kullandım ama hamile kalamadim. Bir sene daha bekledim iki seneyi doldurunca tüp bebek yaptirdik . Ama sen ön yargili olma bende olmayan sende olur , herkes tedaviye farklı yanıt verebilir.
Yapti onda bir sorun yok yani sperm sayısı flaan herseyi normal demişti doktorEşiniz test faln yaptı mı
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinAnladim doğru tabi allahin dediği olur cok sevindim sizin adınıza anne baba olmak ayri bir duygudur.Allahim isteyen herkese nasip etsin ınslaah. Sizde ne sorun vardi peki özel değilse
Anladim canım amin amin allahim isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallahİnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinbizim hiçbir sorunumuz yoktu sebepsiz infertilite dendi bize, gözle görünür bir sorun bulunmadı yani ama olmadı da. İki sene denedik olmayınca uzatmak istemedik daha fazla
Öncelikle film çekin 3 4 ay olmasa sonra sırasıyla yapman gerekenleri yap bence canımYapti onda bir sorun yok yani sperm sayısı flaan herseyi normal demişti doktor
Anladim canım doğru söylüyorsun sende bisey var mi yani hamile misinÖncelikle film çekin 3 4 ay olmasa sonra sırasıyla yapman gerekenleri yap bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?