L lokumcumm Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2023 464 490 30 3 Haziran 2024 Konu Sahibi cnmcmmm #61 cnmcmmm .!.: Kalp atımını duydum şükür ama şimdi de başka sorun çıktı toxoplazma pozitif geldi benim adivite yapılacak Genişletmek için tıkla... Hiç korkma tek doktorla yetinme sağlıklı beslen stres yapma çünkü daha bebekte çok küçük önce onun tutunması önemli herşeye çare var allahıma şükür ❤
cnmcmmm .!.: Kalp atımını duydum şükür ama şimdi de başka sorun çıktı toxoplazma pozitif geldi benim adivite yapılacak Genişletmek için tıkla... Hiç korkma tek doktorla yetinme sağlıklı beslen stres yapma çünkü daha bebekte çok küçük önce onun tutunması önemli herşeye çare var allahıma şükür ❤
C cnmcmmm Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2023 35 8 28 4 Haziran 2024 Konu Sahibi cnmcmmm #62 lokumcumm .!.: Hiç korkma tek doktorla yetinme sağlıklı beslen stres yapma çünkü daha bebekte çok küçük önce onun tutunması önemli herşeye çare var allahıma şükür ❤ Genişletmek için tıkla... İnşallah
lokumcumm .!.: Hiç korkma tek doktorla yetinme sağlıklı beslen stres yapma çünkü daha bebekte çok küçük önce onun tutunması önemli herşeye çare var allahıma şükür ❤ Genişletmek için tıkla... İnşallah
M minikkullanici Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2024 43 12 26 10 Ekim 2024 Konu Sahibi cnmcmmm #63 Merhaba avidite sonucunuz ne oldu bende aynı durumdayım