• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanmış deneyimli arkadaşlar!!! YARDIMM??

RasK

Her dua nasibine, her Nasip VAKTiNE esirdir..
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
19
4
1
Arkadaşlar merhaba henüz çok yeniyim bu konularda ve yardımınıza ihtiyacım var. Geçen ay günde 2kez olarak klomen kullandım ve 15.günü iğne vuruldum tek Yumurtalık ve iyi gelişmişti soldaki yumurtalığım. Hamilelik oluşmadı ve bu ay da klomene başladım ancak benim korkum şu ; doktorum hsgyle Sağdaki yumurtalığımın kapalı olduğunu söyledi ve bu ay yumurtlamam Sağdan olcak yüksek ihtimal her ay yer Değiştiriyor çünki. Sadece Sağda yumurta gelişir ve çatlarsa yine hüsran. Size sorum bu klomen sadece yumurtlamanın olduğu bölgedemi gelişiyor ? Mesela 3yumurta oluşmuş olsa hepsi aynı yerde mi gelişir illa?

Yok, hayır iki tarafta da olusabiliyor. Hsg cekindin mı yoksa doktor kendisi mi söyledi olabilir gibi? Bir de ne kadar süredir klomen kullanıyorsunuz?

Inşallah Dediğiniz gibi olur ve açık olan tüpe denk gelir inşallah Anestezisiz çekindim birinin açıklığının geç Gördü kasılmadan dolayı birde anestezili yaptı ondada gözükmedi tıkalı dedi. Ama dipnot olarak kasılmadanda kapalı gözüküyor olabilir dedi ama ne fayda hiç sanmıyorum bebiş olmuyo çünki . Bu 2.ayım inşallah son olur

İnşallah hayırlısi olur bende 6 kez klomen. Kullandim. Başka bi probleminiz var mı pko gibi yada eşiniz de

Yok, hayır iki tarafta da olusabiliyor. Hsg cekindin mı yoksa doktor kendisi mi söyledi olabilir gibi? Bir de ne kadar süredir klomen kullanıyorsunuz?

Inşallah Dediğiniz gibi olur ve açık olan tüpe denk gelir inşallah Anestezisiz çekindim birinin açıklığının geç Gördü kasılmadan dolayı birde anestezili yaptı ondada gözükmedi tıkalı dedi. Ama dipnot olarak kasılmadanda kapalı gözüküyor olabilir dedi ama ne fayda hiç sanmıyorum bebiş olmuyo çünki . Bu 2.ayım inşallah son olur

İnşallah hayırlısi olur bende 6 kez klomen. Kullandim. Başka bi probleminiz var mı pko gibi yada eşiniz de

Ondada var gibi var hatta yani.. Varikosel dediler ama çok stres yaptı falan üstüne düşmedik o Yüzden benim üzerimden bişeyleri halletmeye çalışıyoruz.......
Yerinde hareketli sperm yüzdesi çok iyi %70küsür felan ama ileri hareketli %2..
2.derece varikosel dedi doktor. Ama neymiş ameliyata gerek yokmuş çocuk olurmuş falan.

Buyrunmadamm Buyrunmadamm bu ay sonuç alsakta almasakta doktor Değişikliği yapıcaz tedavi sürecinin geçmesini bekliyoruz.
Eşim içinde Üroloji ye başka doktora gidiceZ bakalım bugün.

Sizin bebişiniz oldumu peki 6kullanım sonu

Hakkınız da hayırlısi olur inşallah.
Ben klomenden sonuç alamadım femara kullandim bir kez hamilelik geçirdim 13 haftalikken kalbi durdu 9 ay önce sonra daha doktora da gitmedim. Hamile de kalamadim bugun hasta oldum bakayım çarşamba günü bi daha baslicam tedaviye inşallah RasK RasK

Zorluklar anlatmışsınız daha güzel olsun herşey sizin için.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah herşey güzel olur
Rabbim sabrımızın sonucunu inşallah güzel meyvelerle taçlandırır
Allah yardımcımız olsun.
Buyrunmadamm Buyrunmadamm

Amin canim beklemek zor bir de uğraşlarının sonucunu alamamak daha da zor ama elbet bundada da bir hayır vardır. Rabbim hayırlı zaman da hayırlısi ni nasip eder inşallah isteyen herkese peşi sıra bizede. RasK RasK

Merhaba
Biz vajinismustan dolayi aşılama tedavisi oluyoruz. Esimde de bende de tahliller gayet iyi.
Adetin 3.günü başlayarak 5 gün sabah aksam klomen kullandim. Yumurta takibine gittim gün aşırı. Salı günü sağda ve solda birer tane 13 mm yumurta vardı. Perşembe günü gittigimde 6 yumurta olduğunu ve bunun çoğul gebelik ihtimalinin cok yuksek oldugunu soyledi doktorum. Bu ay asilamayi iptal ettik. Adet söktürücü ilac verdi, tekrar adetin 2.gunu gel dedi.
Hormon degerlerim cok normal,esimin degerleri iyi, adet düzensizliğim yok. Klomenle 6 yumurta gelişmesi cok degil mi?yani sanki sağlam bünyeye hormon yüklemis olduk ve fazla sonuc aldik. Hic ilac igne kullanmadan yumurta takibi yaptiran oldu mu?

Back