Anladım canım çok saol dönüş yaptığın içimKist varsa büyütür. Bu ilaç asla doktor başla demeden başlanmaz.
Alabiliyosun canım ama ya doktor yada ovülasyon testleriyle takip yapman lazım ki kist oldumu anlaman içinKızlar klomeni recetesiz alabiliyor muyuz
Anladım canım bu ay doktorum minik bi kist var dedi o da ben 3 aydır adet olmamıstım düzensizlik var adetlerimde söktürücü verdi bu ay zaten adet olursam ovülasyon takibi yapcam o şekil kullanabilir miyim çünkü öncesinde kistim yoktu muhtemelen o gördüğü de adetle düşücekAlabiliyosun canım ama ya doktor yada ovülasyon testleriyle takip yapman lazım ki kist oldumu anlaman için
Merhaba canım .Evet catlatma iğnesi de oldum.Merhaba canım günde 4 klomen kullandın peki çatlama iğnesi oldun mu
Ne desem yanlış olur şimdi benim maddi imkanım olmadığı için kendim aldım kullanmaya başlıycam 2 gün sonra ama testleri takip yapıp aksi bi durumda direk doktora gidecemAnladım canım bu ay doktorum minik bi kist var dedi o da ben 3 aydır adet olmamıstım düzensizlik var adetlerimde söktürücü verdi bu ay zaten adet olursam ovülasyon takibi yapcam o şekil kullanabilir miyim çünkü öncesinde kistim yoktu muhtemelen o gördüğü de adetle düşücek
Kaç yumurtanın oluştu peki hamilesin galiba hayırlı sağlıklı hamilelik olsunMerhaba canım .Evet catlatma iğnesi de oldum.
Küçük küçük de vardi da 5 6 tane olmuştu. Amin Allah razı olsun. Darısı başınıza olsun daha fazla ugrastirmasin Rabbim kimseyi.Kaç yumurtanın oluştu peki hamilesin galiba hayırlı sağlıklı hamilelik olsun
Amin canım cümlemizden razı olsun peki tek kese mi gördünüz bu kadar yumurtaya göre çoğal olasılığı yüksek o yüzden soruyorumKüçük küçük de vardi da 5 6 tane olmuştu. Amin Allah razı olsun. Darısı başınıza olsun daha fazla ugrastirmasin Rabbim kimseyi.
Ama canim kesinlikle o ilaçlar doktorlar hep vesile Rabbim ol derse olur dua çok önemli başkasından dua istemek vs.
Daha gitmedim doktora sali gideceğim ama 1 diye dusunuyorum betahcg 2 kat artmıştı çoğul gebelikte genelde 3 4 kat fazla artıyor diyorlar ama nasip tabi. Pco olunca bende yumurtalar kaliteli olmuyormuş. hatt igneyi yapınca doktorum hepsi dollenecek her döllenen de yerleşecek diye bi kural yok demişti.Amin canım cümlemizden razı olsun peki tek kese mi gördünüz bu kadar yumurtaya göre çoğal olasılığı yüksek o yüzden soruyorum
Bhcg ne zaman baktırdın kaç çıktı sağlıklı evlat olsun da bir olsun canım Rabbim kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsinDaha gitmedim doktora sali gideceğim ama 1 diye dusunuyorum betahcg 2 kat artmıştı çoğul gebelikte genelde 3 4 kat fazla artıyor diyorlar ama nasip tabi. Pco olunca bende yumurtalar kaliteli olmuyormuş. hatt igneyi yapınca doktorum hepsi dollenecek her döllenen de yerleşecek diye bi kural yok demişti.
14. ve 16.gün baktirdim gerek görürse doktor tekrar ister başkada batırmadım. Isteyen herkese Allah nasip etsin. Bizlere de.Bhcg ne zaman baktırdın kaç çıktı sağlıklı evlat olsun da bir olsun canım Rabbim kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin
Kaç çıkmıştı canım peki hatırlıyomusun bu arada sorularıma cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum14. ve 16.gün baktirdim gerek görürse doktor tekrar ister başkada batırmadım. Isteyen herkese Allah nasip etsin. Bizlere de.
Önce 104 sonra 200.9 çıktı. rica ederim. sizde var mı biseyler?Kaç çıkmıştı canım peki hatırlıyomusun bu arada sorularıma cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum
Yok canım ilk klomende oldu fakat eylülde düşük yaptım kendiliğinden düştüğü için korunmaya gerek yok dediler ama olmadı bu ay hamilelik adet oldum çok istediğim için hamileliği yarın klomene başlıycamÖnce 104 sonra 200.9 çıktı. rica ederim. sizde var mı biseyler?
Ne güzel hamile kalmışsın demekki vücudun cevap veriyor. Inşallah tekrardan nasip olur. Genelde düşükten sonra bi kaç içinde yeniden hamile kalan çok oluyor.Yok canım ilk klomende oldu fakat eylülde düşük yaptım kendiliğinden düştüğü için korunmaya gerek yok dediler ama olmadı bu ay hamilelik adet oldum çok istediğim için hamileliği yarın klomene başlıycam
bende öyle.. regl oldum 4. günüm.. seni merrak ettim.İyim canım yine bir regl dönemi gelecekmi gelmeyecekmi diye beklemedeyim :) sen nasılsın varmı bi değişiklik :)
Sağol canım öyle deme herşeyde var bi hayır şimdi psikolojik düşükten sonra hamile kalamıycam diye korkum var olursa da düşecek diye korkum var böyleside zor napıyosun neler yapıyorsun bebiş için akışamı bıraktın
Haftaya cuma mı bu cumamı öğrenecen canım Rabbim hayırlısıyla can verir inşallah o yumurta na hayırlı sonuçlar alırsın inşallahKızlar az önce doktordan çıktım. Günde bir tane Klomen tb kullanmıştım. Bugün adetimin 12. Günü ve 20 mm çapında nurtopu gibi bir folikülüm var. Bu ilk tedavim. Şimdi aşılama olacak cuma günü. Olumşu yada olumsuz sonuç bu seferlik ne olursa olsun ben Klomen e dirençli değilim gende düşük dize cevap verebildim. Çok mutluyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?