Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli oldun tedavin canim. Ben yeni basladim sayilmaz bu ay 3. KlomenimMerhabalar. 3 yil olacak evliyim. Yaklasik 6 aydir bebek düşünüyoruz ama olmadı. Dr a gittim ve klomen başladık. Bugün 3.gün. 11.gün tekrar çağırdı . Var mı benim gibi yeni başlayan?
Diğer aylar olmadı mı? Peki çatlama iğnesi olmuş muydun?Hayirli oldun tedavin canim. Ben yeni basladim sayilmaz bu ay 3. Klomenim
Evet olmustum 1 yumurtam oluyordu.Diğer aylar olmadı mı? Peki çatlama iğnesi olmuş muydun?
Test yapsana adetinde geçmiş hamilesindir belkiBende daha ilk defa kullandım hala adet olmadım beklemedeyim şimdilik 5 gün geçti
1 hafta önce yaptım çıkmadı cnm bekliyorum zaten adet söktürücü kullanmıştım ona rağmen gelmiyor bi kaç gün daha bekleyip tekrar yapacağım testTest yapsana adetinde geçmiş hamilesindir belki
Aynen cnm ama ilk defa bir söktürücü de bunu yaşadımHayırlısı olsun hakkında cnm ama dr görün adet olamamakta can sıkıcı
Ben hiç adet söktürücü kullanmadım bu yasa kadar..sende pko mu var cnm..gelir bu tedavide inşallah bebislerimiz..bu özlem son bulurAynen cnm ama ilk defa bir söktürücü de bunu yaşadım
Ben hiç adet söktürücü kullanmadım bu yasa kadar..sende pko mu var cnm..gelir bu tedavide inşallah bebislerimiz..bu özlem son bulur
Yok benim 2 düşükten sonra adet düzenim bozuldu cnm ondan önce sorunum yoktu inş Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Hiç çocuğunuz var mi acaba? Bir de klomen kullanıp aynı zmaanda adet söktürücü kullanmanızın sebebi ne?Yok benim 2 düşükten sonra adet düzenim bozuldu cnm ondan önce sorunum yoktu inş Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kacinci günündesin nezaman doktora gideceksin Cnm?Benim 2. Ay klomenim
Kacinci günündesin nezaman doktora gideceksin Cnm?
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin. Ben sormayı unutmusum acaba bana da catlatma verir mi merak ediyorum. Heyecanliyim.canım ben catlatma ignesi de vuruldum beklemedeyiz bat 6 agustos işte.