Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanmaya yeni başlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nihl123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2018
10
1
1
33
Merhabalar. 3 yil olacak evliyim. Yaklasik 6 aydir bebek düşünüyoruz ama olmadı. Dr a gittim ve klomen başladık. Bugün 3.gün. 11.gün tekrar çağırdı . Var mı benim gibi yeni başlayan?

Merhabalar. 3 yil olacak evliyim. Yaklasik 6 aydir bebek düşünüyoruz ama olmadı. Dr a gittim ve klomen başladık. Bugün 3.gün. 11.gün tekrar çağırdı . Var mı benim gibi yeni başlayan?
Hayirli oldun tedavin canim. Ben yeni basladim sayilmaz bu ay 3. Klomenim

Benim 5. Kez klomen kullanmışım (farklı zaman aralıkları içinde)..ilacım dün bitti ve salı günü yumurta kontrolüne gidicem..inşallah buyumusturler

Bende daha ilk defa kullandım hala adet olmadım beklemedeyim şimdilik 5 gün geçti

Hayırlısı olsun hakkında cnm ama dr görün adet olamamakta can sıkıcı

Yok benim 2 düşükten sonra adet düzenim bozuldu cnm ondan önce sorunum yoktu inş Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Ben hiç adet söktürücü kullanmadım bu yasa kadar..sende pko mu var cnm..gelir bu tedavide inşallah bebislerimiz..bu özlem son bulur

kizlar ben klomen kullandim cuma bitti. bgn kontrole gittim solda 13 ve 15 cm yumrtalar olus.us. sag yumurtalikta pcos olusmus. carsamba tekrar kontrole gidicm . bu seekilde hamile kalan varmi

Merhaba arkadaşlar..benimde 5 yaşında oğlum var 10 aydır 2. Bebek istiyoruz.bu ay klomene başlattı doktor adetin 5. Günü başladm günde 2 tane 5 gün içtim.yarın 12. Günüm kontrolüm var.bakalım yumurtalar ne durumda....Rabbim herkese çift çizgi görmeyi nasip etsin

Back