aşılama yapan arkadaslar lutfen cvb verın
Cnm Ben 5 Gün Süre Ile Gonalf Iğnesi Göbekten Yatm Sonra Ovitral çatlatma Iğn 36 Saat Sonra Ayin 10unda Aşilamami Yaptrdim Iğne+ Aşilama Yapan Dr Larda Var Klomen Kullandiranlardadirek Aşilama Yaptrnlarda Var Uyg Değiliyor
pekı Bebısın Oldu Mu Arkadasım Asılmadan Sonra.anladıım Kadarıyla Klomen Kullanmam Gerekıyor
kızlar Bende Sadece Klomen Kullanıyorum Ve Sadece 5 Gün Içmemi Söyledi Aklıma Geldikçe Bile Umutlarım Azalıyor Sanki Iğne Olsam Olurdu Diye Klomen Kullanıp Hamiş Kalan Bende Bilmiyorum Bu Aya Tutmazsa Doktorumu Değiştiriyimmi Sizce
kızlar Bende Sadece Klomen Kullanıyorum Ve Sadece 5 Gün Içmemi Söyledi Aklıma Geldikçe Bile Umutlarım Azalıyor Sanki Iğne Olsam Olurdu Diye Klomen Kullanıp Hamiş Kalan Bende Bilmiyorum Bu Aya Tutmazsa Doktorumu Değiştiriyimmi Sizce
anladım Kızlar Sagolun Ya öyle Zor Bir Durum Ki Insan Bazen Elinde Avucunda Ne Varsa Veriyim Yetrki Olsun Diyor Hakkımızda Hayırlısı Tabii Belki Benim Için Bu Daha Iyidir Aslında Doktorum Alanında Cok ıyı Ama Ne Bılıyım Işte Panikledim Inşallah Gelr Meleklerimiz
Bak Canim Iş Böle Başlarsan Başarisiz Olursun Inanmak Başarmanin Yarisidir Eskiden Bu Haplar Iğnelermi Vardi Ins Kisir Damgasini Yiyor Bide üstlerine Kuma Geliyordu Biz çok şnsliyiz Ayrica Benim Kullandiğim Iğne 1 Milyardi üstüne 350 Milyon Aşilama Parasi Verdik Bizi Maddi Olarak Mçöketti Sayilir
yaa Sen Cok Odemıssın Ne Kadar Pahalı Ozele Mı Gıttın.ozellıkle ıgne Cok Pahalı
mrb bende klomen kulandım ama faydasını görmedim daha sonra dr um iğne kullanmamı istedi göbekten 14 gün iğnelerimi kulandım ve çatlama iğnesini oldum 36 saat sonra aşılamam yapıldı 15 gün sonra ikizlerime hamile olduğumu öğrendim.8 haftalık ikizlerimi kaybettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?