klomen kullanıpta 5 ve daha fazla yumurtası olanlar:)))

benim sorun tuüpler tıkalıydı biri açılabilditabi öncesi 4 ay klomen kullandım 6 saatte bir alıyyordu m tek seferde2 kutu kullandığmı biliyorum .. hap ile kapalı tüpün orda 1 yumurta oluşuyordu tüp kapalı olduğu için o yumurta bi işe yaramıyordu açık tüpün orda yumurta oluşmadı hiç iğneye geçtik 10 gün kullandım 5 yumurtam oluştu dr aşılama yapalım dedii kendimiz deneyelim dedik %20 ihtimal verdi tutmaz gözüyle bakıyordu 5 i de döllendi çok şaşırıdm korktum.. dr bu hafta son kez dününün dedi 1 ini sonlandırmak istiyor tehlike ihtimalleri yüzünden eşim ve ben kalsın istiyoruz ki kalacak da muhtemelen..benim süreç de böyle

İnşallah birşey olmaz . Doktorlar neler diyo bende sanırım aldırmazdım . bakalım darısı bize hatyırlı saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim .
şu an sağlıklılar hepsinin de gelişimi normal ilerliyor sadece ben şişmeye başladım ayaklarım şişiyor akşamları 6 aylıkken olması gerekirken şimdiden başladı hayırlısı bakalım amin size de nasip olur inşallah

SaTu ST senin mesejlarını okrken ççok heycanlandım :):) cnm saglıkla kucagına al inş bnde ilk defa bugun klomen kullandım bnmde bi sorunum yok :) merakla bkliyrum bklım kaç yumurtam olacak ve döllenecek mi :)

çok teşekkür ederim Allah rzı olsun inşallah alabilirim :) hayırlısı ile sizlere de evlat versin rabbim ..

Maşallah canım 4üz ne zor ikiz bile bana çok zor gelirkenn

maşallah..evet zor ama Allah a sığındık canım rabbim kolaylığını versin die dua ediyoruz hep 4 yumurtaya da can veren rabbim elbet verir kolaylığını siz de dualarınızı esirgemeyin lütfen
Maşallah canım 4üz ne zor ikiz bile bana çok zor gelirkenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…