• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullanıpta 5 ve daha fazla yumurtası olanlar:)))

Bide cidden eminim çokk güzel bişeydir. 4üzlere hamile olmanız . gerçekten mucize umarım sıkıntısız geçirirsiniz:) bide birşey sorcam sorun neydi sizin yani ilaç kullandım demişsiniz nekadar zamnda oldu bebeğiniz.
benim sorun tuüpler tıkalıydı biri açılabilditabi öncesi 4 ay klomen kullandım 6 saatte bir alıyyordu m tek seferde2 kutu kullandığmı biliyorum .. hap ile kapalı tüpün orda 1 yumurta oluşuyordu tüp kapalı olduğu için o yumurta bi işe yaramıyordu açık tüpün orda yumurta oluşmadı hiç iğneye geçtik 10 gün kullandım 5 yumurtam oluştu dr aşılama yapalım dedii kendimiz deneyelim dedik %20 ihtimal verdi tutmaz gözüyle bakıyordu 5 i de döllendi çok şaşırıdm korktum.. dr bu hafta son kez dününün dedi 1 ini sonlandırmak istiyor tehlike ihtimalleri yüzünden eşim ve ben kalsın istiyoruz ki kalacak da muhtemelen..benim süreç de böyle

İnşallah birşey olmaz . Doktorlar neler diyo bende sanırım aldırmazdım . bakalım darısı bize hatyırlı saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim .
şu an sağlıklılar hepsinin de gelişimi normal ilerliyor sadece ben şişmeye başladım ayaklarım şişiyor akşamları 6 aylıkken olması gerekirken şimdiden başladı hayırlısı bakalım amin size de nasip olur inşallah

SaTu ST senin mesejlarını okrken ççok heycanlandım :):) cnm saglıkla kucagına al inş bnde ilk defa bugun klomen kullandım bnmde bi sorunum yok :) merakla bkliyrum bklım kaç yumurtam olacak ve döllenecek mi :)

benim sorun tuüpler tıkalıydı biri açılabilditabi öncesi 4 ay klomen kullandım 6 saatte bir alıyyordu m tek seferde2 kutu kullandığmı biliyorum .. hap ile kapalı tüpün orda 1 yumurta oluşuyordu tüp kapalı olduğu için o yumurta bi işe yaramıyordu açık tüpün orda yumurta oluşmadı hiç iğneye geçtik 10 gün kullandım 5 yumurtam oluştu dr aşılama yapalım dedii kendimiz deneyelim dedik %20 ihtimal verdi tutmaz gözüyle bakıyordu 5 i de döllendi çok şaşırıdm korktum.. dr bu hafta son kez dününün dedi 1 ini sonlandırmak istiyor tehlike ihtimalleri yüzünden eşim ve ben kalsın istiyoruz ki kalacak da muhtemelen..benim süreç de böyle
Maşallah canım 4üz ne zor ikiz bile bana çok zor gelirkenn :D

maşallah..evet zor ama Allah a sığındık canım rabbim kolaylığını versin die dua ediyoruz hep 4 yumurtaya da can veren rabbim elbet verir kolaylığını siz de dualarınızı esirgemeyin lütfen
Maşallah canım 4üz ne zor ikiz bile bana çok zor gelirkenn :KK70:

Back