• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullanıpta 5 ve daha fazla yumurtası olanlar:)))

white_chocolate_mocha

Minik adamlarım benim...
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
1.735
2.292
333
Arkadaşlar hepinize iyi günler:)
İlk defa konu kısmet oldu. benim kısaca anlatıyım. 1 .5 yıllık evliyim ve biz evliliğin 5 . ayından sonra bebek istemeye başladık fakat olmadı. Muayneler sonucunda ikimizdede bi sorun olmadığı anlaşıldı. Çok şükür. Doktorum klomen+infolic verdi. ben kullandım ve bugün yumurta kontrolüne gittim. Doktorum 5 tane yumurtam olduğunu söyledi Boyutlartı şöyleki : 21, 21, 19 , 18, 18 :D ve bana iğne vuramayacağını söyledi . Nedeni Çoğul gebelik oluşabilirmiş devlet riskli bulduğundan dolayı yasaklamış. ve banada 1 hafta ilişki yasak dedi :( Ben açıkcası göze alabiliorum okadar ilaç kullandım şimdi boşamı gitcek . bende doktoru dinlememeye karar verdi. Gün aşırı devam etcem :( Farklı bilgisi olan yada yardımcı olabilcek birileri varsa mutlaka yazarsa sevinirim . Öperim Hepinizi :):)

ben klomen kullandım işe yaramadı iğne ile 5 yumurtam oldu..doğal yolla 5 i de döllendi 1 i kurudu şu an 4 üz gebeliğim ve zor gerçekten ama mutluyum.

ama 15 yumurtası olup 1 i tutan var kimse bunu bilemez ki kısmet işte rabbimin bileceği iş tüp bebekte bile birebir döllüyorlar tutmuyorsa tutmuyor.. ve benim tek tüpüm açıktı sen rahim filmi çektirdin mi bilmiyorum ama tüplerin de tıkalı olabilir hiç biri de tutmayabilir sonuçta.. sen devam et hakkında hayırlısı ne ise o olsun..

ayrıca o doktoru ayrıca tebrik ediyorum umursamazlığı tavan yapmış....o kadar yumurtan var ya kendiliğinden çatlayamaz ve kiste dönüşürse hepsi birden nasıl garanti veriyor? zaten hap şişirmiştir seni onlar 25-30 cm olur da çatlamazsa sen bak ne ağrılar çekeceksin o kistleri eritene kadar ilaç vermezler zaten.. benim diyeceklerim bu kadar umarım anlamışssındır..

Kaç kutu kullandınız doktor bana da verdi bugün başladm günde 3 kez içecekmşm yumurta sorunum yok ama tek yumurta olmasn istyorm dedim doktora

rahim filmi çektirdim evet . çok şükür sıkıntı yoktu . bide bukadar yumurtada şöyle bir risk varmış iğne yaparsa hassiyet gösterip şiddetli agrılara sebep olabilirmiş. zaten doğum hastanesine gidiyorum. Devlet yasaklmış çoğul gebelik riski olduğunda iğne vurmayı . Açıkçası buralardan okuduklarımla kist olabilme ihtimalide var . açıkcası ben dinlemicem doktoru zaten devam ediyorum zaten :D bana bir hafta sonra gel dedi sanırım kist olup olmadığına bakacak.

bu arada allah bağışlasın sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim :) biz eşimle şimdiden 5ize hazırladık kendimizi :P şaka bi yana rabbim verirse neden olmasın sonuçta bunlar hep sebep olacagı varsa olur zaten :)

Yanında başka ilaç vermedi sadece klomen verdi günde 3 kez dedi daha önce tup bebekle hamile kalmştm duşuk olmuştu bu aşamaları geçmiştk yani ama kilom fazlaydı 113 tu şimdi ise 93 oldm doktor kilo verdim için klomenle birkez deneyelm dedi bende bir yumurta şansı duşuk oluyor 2-3 yumurta ile deneyelm dedm oda klomeni günde 3 kez olarak verdi 2 kutu 5gun kullanacağm

Yanında başka ilaç vermedi sadece klomen verdi günde 3 kez dedi daha önce tup bebekle hamile kalmştm duşuk olmuştu bu aşamaları geçmiştk yani ama kilom fazlaydı 113 tu şimdi ise 93 oldm doktor kilo verdim için klomenle birkez deneyelm dedi bende bir yumurta şansı duşuk oluyor 2-3 yumurta ile deneyelm dedm oda klomeni günde 3 kez olarak verdi 2 kutu 5gun kullanacağm

sizin durum farklıymış ondan vermiştir. inşallahhhhh bi an önce hamile kalırız ne deyim :) bu arada bahsettiğim infolic yumurtanın kaliteli olmasını sağlıormuş. yani her hangi bi yan etkiside yok doktoruna bi sor istersen :)

Bu ay olmazsa zaten tekrar tup bebeğe gtcem eşimin sperm ileri hareketliliği çok duşuk proxeed plus kullanıyor ama etki etmedi fazla benm de kilom olunca işler bu noktaya geldi zayflayrktan deniyorum inşallah Allah tez zamanda kucaklarımızı bebişlerle doldurur

ne ara yasaklamış benim gebelik daha yeni:KK51: hayırlısı olsun

Bide cidden eminim çokk güzel bişeydir. 4üzlere hamile olmanız . gerçekten mucize umarım sıkıntısız geçirirsiniz:) bide birşey sorcam sorun neydi sizin yani ilaç kullandım demişsiniz nekadar zamnda oldu bebeğiniz.

Back