• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanıp yumurtasi yeteri kadar buyumeyen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HtceEsmerbkr29

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
244
119
23
29
Merhaba kzlar klomen kullaniyorum bugun adet biteli 10.gun gittim doktora istenilen buyukluge ulasmamis 12mm dedi doktor 17 olmasi lazım mis pazartesi tekrar gel dedi bu durumu yasayan varmi aranizda

Buyumedigini sende duydum cnm bi sikinti olacagini zannetmiyorum pazartesiye buyur gelisir insallaah

Dgru diyorsun ama çok üzüldüm ya ne hayallerle gittim buyumemis yeterince 12mm 17 olmasi lazım mis doktor pazartesi tekrar gel bakalım dedi
Benimde ilacimin son gunu carsamba gidecem korktum şimdi benimde oyle cikarmiki die.. allahim sagliyla tatlis bebekler nasip etsin insallaah

Merhaba kzlar klomen kullaniyorum bugun adet biteli 10.gun gittim doktora istenilen buyukluge ulasmamis 12mm dedi doktor 17 olmasi lazım mis pazartesi tekrar gel dedi bu durumu yasayan varmi aranizda
Canım inşallah büyür yumoşların. Ama büyümemesi de çok anormal değil yani tek senin başına gelen bir şey değil. Bazen yumurtalar inatçı olabiliyor. Büyüyecektir mutlaka bu ay olmazsa önümüzdeki ay. Sadece büyüme ile de bitmiyor. Çatlayacak tutacak. Allah yardımcımız olsun

cnm üzülme banada klomen yeterli gelmiyo 12 13 mm de kalıyo yumurtalarım klomen bittikten sonra doktorum hiç ara vermeden gonal-f veriyor bana o zaman bitanede olsa 20 mm yumurtam oluşuyor. yoksa gonal f olmazsam büyümesi duruyo pkoluyum bende

cnm üzülme banada klomen yeterli gelmiyo 12 13 mm de kalıyo yumurtalarım klomen bittikten sonra doktorum hiç ara vermeden gonal-f veriyor bana o zaman bitanede olsa 20 mm yumurtam oluşuyor. yoksa gonal f olmazsam büyümesi duruyo pkoluyum bende
Ondan sonra gittim 18.50mm olmuş iyi dedi verdi igneyi 20 mi olması lazım

Back