Klomen kullanıp sol kasık sancısı

Merhabaa Buket,

Bugün doktora gittim yumurtan çok güzel büyümüş hemen iğneni al gel vuralım dedi. İğnemi vurundum bugün ilişki yok yarın ilişki olacak bir gün aralıklarla. İğneden 30 saat sonra yumurta çatlar dedi. Yarın 5-6 gibi denk geliyor. Bende merak ediyorum yarın 30 saat dolmadan yapsak mı yoksa gece mi yapsak diye düşünüyorum. Bilgin var mı

Merhaba sağlıklı yumurtanız olmasına çok sevindim klomen bende kist yapmıştı sizde öyle olmamıs umarım zamanında ilişkiniz olmuştur ve gebe kalabilirsiniz

Merhaba sağlıklı yumurtanız olmasına çok sevindim klomen bende kist yapmıştı sizde öyle olmamıs umarım zamanında ilişkiniz olmuştur ve gebe kalabilirsiniz
İnşallah zamanı değerlendirebilmişizdir ve tutar
Allahım hepimize o güzel duyguyu tattırsın

Ay canım şimfi gördüm ne yaptın

Yavrum daha yumurtan catlamamis gebelik olusmaz ki.... bu yumurtan asiri buyudugu icin catlama agrisi.... benimde 23mm olmustu 2 gun cok agri cektim yuruyemedim bile.... yumurtam catladi agrim kesildi.
Merhaba birşey sormak istiyorum seni bilgili olarak gördüğüm için canım adetime üç gün var kasıklarımda bi kramp tarzı birşey oluyor birde meme uçlarım çok büyüdü gebelik testi yapsam çıkarmı acaba bilgin varmı heyecanlandım ama bilemedim de

Ay canım şimfi gördüm ne yaptın
Yaa evett çok geç gördünn
Cuma iğne vurundum cumartesi 4-5 gibi 26. Saatte ilişki oldu o gün iki defa oldu ama aralıklı 3 saat felan yattım sonra duşa girdim.
Pazar yapmadık.
Pazartesi gece yaptık sabaha kadar yattım sabah duş aldım.
Dün yapmadık.
Bugün yine gece ilişki olacak İnşallah sabah duş alırım yine.

İnşallah herşey gönlümüzce olur iyi değerlendirmişsin adetine kaç gün var

Gene devam edin benim doktorum öyle söylemisti 2 günde bir diye bizde ettik adetime 3 gün var heycanla bekliyorum
Bizde devam edelim aynen dahada çok var insan yoruluyor hele bide işe gidiyorum ya sabah 5:30 da kalkıyorum duşa girmek için işe geç kalmamıyayım diye.

teşekkür ederim canım benim.... çıkar hayatım ama erken gebelik testi var onları dene....

Olur Allahın izniyle sabretmemiz lazım.
Sizin durumunuz neydi ne kadardır evlisiniz acaba ben 24 yaşındayım yaşlarımız yakın mı acaba.
Bi sorun yok bizde aslında ikimizdede iki senedir evliyiz 23 yaşındayım artık olmayınca klomen kullandım bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…