- 18 Mart 2023
- 2.189
- 1.362
- 25
-
- Konu Sahibi Loveyrdram
Merhabaa Buket,Amin inşallah
Merhaba sağlıklı yumurtanız olmasına çok sevindim klomen bende kist yapmıştı sizde öyle olmamıs umarım zamanında ilişkiniz olmuştur ve gebe kalabilirsinizMerhabaa Buket,
Bugün doktora gittim yumurtan çok güzel büyümüş hemen iğneni al gel vuralım dedi. İğnemi vurundum bugün ilişki yok yarın ilişki olacak bir gün aralıklarla. İğneden 30 saat sonra yumurta çatlar dedi. Yarın 5-6 gibi denk geliyor. Bende merak ediyorum yarın 30 saat dolmadan yapsak mı yoksa gece mi yapsak diye düşünüyorum. Bilgin var mı
İnşallah zamanı değerlendirebilmişizdir ve tutarMerhaba sağlıklı yumurtanız olmasına çok sevindim klomen bende kist yapmıştı sizde öyle olmamıs umarım zamanında ilişkiniz olmuştur ve gebe kalabilirsiniz
Aminn inşallahİnşallah zamanı değerlendirebilmişizdir ve tutar
Allahım hepimize o güzel duyguyu tattırsın
Ay canım şimfi gördüm ne yaptınMerhabaa Buket,
Bugün doktora gittim yumurtan çok güzel büyümüş hemen iğneni al gel vuralım dedi. İğnemi vurundum bugün ilişki yok yarın ilişki olacak bir gün aralıklarla. İğneden 30 saat sonra yumurta çatlar dedi. Yarın 5-6 gibi denk geliyor. Bende merak ediyorum yarın 30 saat dolmadan yapsak mı yoksa gece mi yapsak diye düşünüyorum. Bilgin var mı
Merhaba birşey sormak istiyorum seni bilgili olarak gördüğüm için canım adetime üç gün var kasıklarımda bi kramp tarzı birşey oluyor birde meme uçlarım çok büyüdü gebelik testi yapsam çıkarmı acaba bilgin varmı heyecanlandım ama bilemedim deYavrum daha yumurtan catlamamis gebelik olusmaz ki.... bu yumurtan asiri buyudugu icin catlama agrisi.... benimde 23mm olmustu 2 gun cok agri cektim yuruyemedim bile.... yumurtam catladi agrim kesildi.
Yaa evett çok geç gördünnAy canım şimfi gördüm ne yaptın
İnşallah herşey gönlümüzce olur iyi değerlendirmişsin adetine kaç gün varYaa evett çok geç gördünn
Cuma iğne vurundum cumartesi 4-5 gibi 26. Saatte ilişki oldu o gün iki defa oldu ama aralıklı 3 saat felan yattım sonra duşa girdim.
Pazar yapmadık.
Pazartesi gece yaptık sabaha kadar yattım sabah duş aldım.
Dün yapmadık.
Bugün yine gece ilişki olacak İnşallah sabah duş alırım yine.
Daha 12 gün varrİnşallah herşey gönlümüzce olur iyi değerlendirmişsin adetine kaç gün var
Gene devam edin benim doktorum öyle söylemisti 2 günde bir diye bizde ettik adetime 3 gün var heycanla bekliyorumDaha 12 gün varr
Bizde devam edelim aynen dahada çok var insan yoruluyor hele bide işe gidiyorum ya sabah 5:30 da kalkıyorum duşa girmek için işe geç kalmamıyayım diye.Gene devam edin benim doktorum öyle söylemisti 2 günde bir diye bizde ettik adetime 3 gün var heycanla bekliyorum
Haklısın canım sonuç güzel olursa bunlara gerçekten değer. EminimBizde devam edelim aynen dahada çok var insan yoruluyor hele bide işe gidiyorum ya sabah 5:30 da kalkıyorum duşa girmek için işe geç kalmamıyayım diye.
6 aydır bu haldeyim.Haklısın canım sonuç güzel olursa bunlara gerçekten değer. Eminim
Valla benimde 2 senedir ama ilk kez ilaç kullandım6 aydır bu haldeyim.
İnşallah bu ay olurda az uyurummm
Olur Allahın izniyle sabretmemiz lazım.Valla benimde 2 senedir ama ilk kez ilaç kullandım
teşekkür ederim canım benim.... çıkar hayatım ama erken gebelik testi var onları dene....Merhaba birşey sormak istiyorum seni bilgili olarak gördüğüm için canım adetime üç gün var kasıklarımda bi kramp tarzı birşey oluyor birde meme uçlarım çok büyüdü gebelik testi yapsam çıkarmı acaba bilgin varmı heyecanlandım ama bilemedim de
Bi sorun yok bizde aslında ikimizdede iki senedir evliyiz 23 yaşındayım artık olmayınca klomen kullandım bu şekildeOlur Allahın izniyle sabretmemiz lazım.
Sizin durumunuz neydi ne kadardır evlisiniz acaba ben 24 yaşındayım yaşlarımız yakın mı acaba.
Bugün ağrısız pembe lekelenme geldi sanırım adet olucamteşekkür ederim canım benim.... çıkar hayatım ama erken gebelik testi var onları dene....
Ne güzel sorun yoksa olur Allahın izniyle vakti İnşallar gelmiştir bu ay güzel haber alırsınızBi sorun yok bizde aslında ikimizdede iki senedir evliyiz 23 yaşındayım artık olmayınca klomen kullandım bu şekilde
Bilmiyorum ki bugün pembe lekelenme geldi hiç ağrım yok ama ne olacak bilmiyorum adet olucam diye korkuyorumNe güzel sorun yoksa olur Allahın izniyle vakti İnşallar gelmiştir bu ay güzel haber alırsınız